Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

DOMÁCÍ PEKÁRNA

Pomóóóóóc !!! Potřebuji nastavit odložený start na mojí DP Moulinex XXL a nemůžu najít návod. Pomozte mi, prosím, někdo ....:-(:-( sakryš teď by se mi moc hodil ten prosící smajlík.:-//

dekuju za rady,trouba to teda jistí:-D stejne jsou moucniky na plechu lepsi,ten tvar z pekarny nevypada tak lakave:-)

Také jsem v dom. pekárně pekla perník a kůrka byla jako briketa. Pak jsem zkoušela bábovku z ananasového kompotu. Ta se mi zase zdála jako-by sražená, tak od té doby peču sladké věci jen v troubě.Pekárnu využívám na vypracování těst na buchty, rohlíky apd. a k pečení chleba

Nynne - já mám taky Moulu (od Vánoc;-) ) a mé začátky byly hodně veselé - viz sladký bochník od Výbušné :-D:-D. Když jsem zkoušela biskupský chlebíček s kypřícím práškem dopadla jsem stejně. Někdo mi tady radil přikrýt pečící nádobu alobalem, ale já to už nezkoušela. Perník peču na plechu v troubě jako před tím a pekárnu mám na chleba, kynutá těsta, marmelády a dělala jsem v ní i syrup.
Faraonko - já jsem si konečně v DM drogerii koupila chlebové koření a v něm jsou tebou jmenovaná koření v optimálním poměru obsažená.;-)

ja jsem si pekarnu koupila pred tydnem a na chleba si nemuzu stezovat,zatim se mi povedl pokazde...ale zklamal me program moucniky,vcera jsem delala v pekarne pernik a porad kontrolovala spejli,jestli uz je upeceny,uvnitr byl porad sirovy,ale kdyz jsem ho vyndala,tak zespoda a po stranach byl uplne na uhel...:-(;-( nemate s tim nekdo zkusenosti? je to znacka Moulinex

jani recepty najdes na receptar.cz pod chleba a pecivo.koreni se tam fakt dava spatne se schani ja ho sehnala na dobrisi je tam malinkaty kramek s korenim .sikovna obsluha.budu se tam vracet.receptar,cz

favorit 2

29. 9. 2009 13:29

:-*Mám pekárnu od vánoc a peču stále. Recepty lze najít na netu WWW.Domácí pekárny.Je jich tam přes 1300.

faraonka a je tady takový recept? Ten anýz a to všechno koření jsem do chleba ještě nedávala, tak ho vlož!!;-)

ja jsem si koupila pekarnu eta siesta je to na ni cesky napsane a je jednoducha.nasla jsem si ji na internetu a podle recenze jsem si ji koupila .pecu chleba uz tyden a jeste se mi nezkazil .350g hl.mouky,150g zitne mouky,lzicka soli,pul lzicky feniklu,anyzu,koriandru.lzice octa .300ml vlazne vody trosilinku cukru a nakonec kostku drozdi rozdrobim.vzdy se mi povede.jo a jeste tak pul balicku kminu.:-p

A ještě mám odkoukáno, že stačí použít starší droždí a chleba taky špatně vykyne:no:

Chlebík váží 694 g,jindy je dvakrát vyšší,zdá se mi že je nevykynutý,no uvidím jestli bude k jídlu.Já si právě matně vzpomínám že tu byla jednou diskuze o tom,že chleba z žitné mouky hůř kyne...no ale co teď nadělám :-(:-D

Spagetko, Jiřinka má jednohákovku, takže je fakt nízký....Jiřinko, kolik váží:-? Mouky, cos použila, jsou dost těžké, chlebík hůř kyne......

Jiřinko, ale já peču taky z této kombinace. Nevím ale z té fotky, co se ti na něm nelíbí??? Asi blbě koukám, ale mě připadá dobrý, ale nevím jak vypadají jiné chlebíky, už jsi asi zvykla na určitý tvar viď ;-)....Uvidíš až ho rozkrojíš. :-p;-)Ono taky dost záleží na vzájemném poměru těch mouk ...:yes:

Děvčata,podívejte se co se dnes podařilo vyrobit za placku :-O:-O:-(,jsem z toho celá vedle,přece jen jsem už nějaký ten chleba upekla,ale tohle se mi stalo poprvé :-//.Je to zřejmě moukou,dala jsem pšeničnou celozrnnou a žitnou tmavou chlebovou,asi špatná kombinace že jo :-? Ještě je horký,tak nevím jaký bude ;-(;-(:-*

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 29 minutami

„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35

„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více