Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivní bůček na způsob rillettes

Vepřová pochoutka, typická pro francouzskou kuchyni, to jsou rillettes! Aby se maso krásně rozpadalo a všechny ingredience se prolnuly, doporučujeme vařit v tlakovém nebo pomalém hrnci. Nepoužívejte ale tmavé pivo - je sladké, ani Plzeň - je hořká.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

5. 5. 2024 14:01

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie21 122 kJ / 5 048 kcal
Bílkoviny125,38 g
Tuky485,48 g
Vláknina10,24 g
Cholesterol 593 mg
Sodík 5,30 g
Sůl12,80 g
Sacharidy29,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Množství sádla si upravte podle sebe. Já jsem měla hodně libový bůček. A aby se maso krásně roztíralo je tam sádlo třeba. Pomazánku mažeme na dobrý čerstvý chleba a ozdobíme cibulí nebo pažitkou. Dělám ji když máme různé posezení. Je to pomazánka rychle mizející ze stolu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

To je opravdová dobrota <3

Marie Svarcova Marie Svarcova

6. 5. 2024 07:35

:-)<3:yes::yes: Moc pěkný recept a krásné foto. Je to moc dobré, znám podobně a dělávám.:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bůček, cibule, česnek, pivo světlé, sádlo, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý, vývar masový

TopRecepty.cz

Pivní bůček na způsob rillettes

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrQ7l