Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Remoska vs. pomalý hrnec

rebeka:jsi mi nasadila velebrouka do hlavy :-O:-O:-D:-D;-)

rebeka: no veru nevyzera ten hrniec zle...este si to podrobnejsie precitam vecer. ale musim hlavne zareagovat na to ohodnotenie redakcie PH...som sa dosmiala....Oni nic nepoculi o vareni v ph cez noc??????? a nechapem, ze precoby sa akoze nemali pohnut z domu. je fakt, ze ja sa nepohnem...lebo spim;-), ale v sobotu ked sme u rodicov, tak rano to postavim, fajne sa navzajom povenujeme bez toho aby som mala co len v pate, postavit sa k sporaku. ale rebeka..vdaka este raz za ten odkaz....to si postudujem.....

tak to ještě zamotám:-8:-D:-D:-D prý je výborný..má ho kámoška a nemůže si ho vynachválit;-):yes:
http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/tip...

Ahoj Petra, ja tiež vlastním PH, mám ho rada. Remoska je skvelá vec tiež. V podstate sa musíš rozhodnúť sama - či naozaj chceš v ňom iba ty variť, či bude využitý...na druhej strane, ak máte dobrú rúru na pečenie - má význam remoska?
Na PH sa dá zvyknúť aj staršej gazdinej, ktorá je nedôverčivá...bude ju lákať otvárať a miešať, v tom prípade nezabudni, že každé otvorenie predlžuje dobu varenia.
Pekáreň už máte? Tá je lacnejšia a dá sa využiť skoro denne, hlavne, ak je vás doma viac.

Petra Ku.: no...ja mam aj to aj to a nedam ani na jeden spotrebic dopustit.
Remosky mam dokonca dve...jednu tu uplne uplne klasicku a druhu uz taku modernejsiu co sa jej da regulovat aj teplota.

Musis si ujasnit, co jedavate doma castejsie, ci omackovite jedla, alebo skor pecene. Pokial skor tie omackovite tak jednoznacne PH..a PH je do velkej rodiny ako stvoreny. Tvoja mamka ked uvidi aka je jednoducha obsluha PH, tak si pis, ze po nejakom case si trufne aj ona. PH je akurat strasne nemotorny na udrzbu....vo mne vzdy trnie a mavam zle sny, ze ho rozbijem.
Ja by som to povedala takto....PH nech prinesie jezisko a remosku nech ti prinesie narodeninko.

Petro bohužel remosku nemám a nikdy jsem neměla, ale PH mám a jsem s ním velice spokojená:yes::yes::yes:

Rozhodně PH. Je bezvadný.

U mě je jasná volba pomaláč:yes:mám ho dva roky a je to super věc.Opravdu má velmi malou spotřebu a pro pracující je to ohromný pomocník.Dáš ingredience a už se o nic nestaráš.Já kolikrát dám do hrnce suroviny,jedu na vedlák a když přijedu je hotovo.;-)

Petra Ku.: tak já jednoznačně hlasuju pro pomaláč:-!:yes::yes::yes: je to skvělá věc, která šetří peníze, ale hlavně čas a práci..obsluha:-? minimální...jen tam dáš, co třeba, nastavíš čas a teplotu a dobrou noc:-*:-D:-D:-D:-D
remosku mám taky, ale tu prakticky nevyužívám..pomaláč jede často;-):yes: takže můj názor je jasný:yes::yes::yes::-K

Mám velký dilema. Ježíšek by nám chtěl něco donýst, ale sám pořádně neví, co :-)
Váhám mezi tradiční remoskou nebo pomalým hrncem. Problém je ten, že máme společnou kuchyň s rodiči a už vidím, jak mama vytahuje a obsluhuje pomaláč, nehledě na to, že z boční pozici jí bude tatik věšet bulíky na nos, kolik elektriky to ve finále sežere (ale to je u nás ohraná písnička, to jim nikdo nevysvětlí :-) ).
Takže nevím, co pořídit. Remoska mi přijde použitelnější pro nás všechny, v pomaláči bych dělala jen já, a to mi přijde škoda.
Prosím všechny kuchařinky a kuchaříky - jak byste se rozhodli vy sami? Děkuju moc za rady :-K

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli