Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, před 8 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Hezký den u nás pečená uzená kuřecí stehna s bramborovou…“ Eviip, před 15 minutami
„Hezký den, dnes jsem zase vařila pro dcery rodinu. Byla…“ tara23, před 2 hodinami
„Dobrý deň dievčatá. Po raňajšej búrke sa pekne vyčasilo a…“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 2 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Přečtěte si Zobrazit více
Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé
Zlepšováky vánoční rybí polévky: Žemlové knedlíčky, staročeská zavářka z mlíčí nebo trocha fenyklu? Vyberte si sami
Holka u plotny radí: Jak na třený biskupský chlebíček podle Marie-Janků Sandtnerové? Recept z roku 1936 nezklame
1. 12. 2011 11:36
1. 12. 2011 11:21
1. 12. 2011 11:12
http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/tip...
30. 11. 2011 00:02
Na PH sa dá zvyknúť aj staršej gazdinej, ktorá je nedôverčivá...bude ju lákať otvárať a miešať, v tom prípade nezabudni, že každé otvorenie predlžuje dobu varenia.
Pekáreň už máte? Tá je lacnejšia a dá sa využiť skoro denne, hlavne, ak je vás doma viac.
29. 11. 2011 23:52
Remosky mam dokonca dve...jednu tu uplne uplne klasicku a druhu uz taku modernejsiu co sa jej da regulovat aj teplota.
Musis si ujasnit, co jedavate doma castejsie, ci omackovite jedla, alebo skor pecene. Pokial skor tie omackovite tak jednoznacne PH..a PH je do velkej rodiny ako stvoreny. Tvoja mamka ked uvidi aka je jednoducha obsluha PH, tak si pis, ze po nejakom case si trufne aj ona. PH je akurat strasne nemotorny na udrzbu....vo mne vzdy trnie a mavam zle sny, ze ho rozbijem.
Ja by som to povedala takto....PH nech prinesie jezisko a remosku nech ti prinesie narodeninko.
29. 11. 2011 20:04
29. 11. 2011 19:54
29. 11. 2011 16:29
29. 11. 2011 16:24
remosku mám taky, ale tu prakticky nevyužívám..pomaláč jede často takže můj názor je jasný
29. 11. 2011 16:11
Váhám mezi tradiční remoskou nebo pomalým hrncem. Problém je ten, že máme společnou kuchyň s rodiči a už vidím, jak mama vytahuje a obsluhuje pomaláč, nehledě na to, že z boční pozici jí bude tatik věšet bulíky na nos, kolik elektriky to ve finále sežere (ale to je u nás ohraná písnička, to jim nikdo nevysvětlí ).
Takže nevím, co pořídit. Remoska mi přijde použitelnější pro nás všechny, v pomaláči bych dělala jen já, a to mi přijde škoda.
Prosím všechny kuchařinky a kuchaříky - jak byste se rozhodli vy sami? Děkuju moc za rady
Předchozí 1 2