Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Filované vepřové palce a smetanové brambory

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min

10 min (10 min tepelná úprava)

9. 2. 2014 17:18

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie4 031 kJ / 963 kcal
Bílkoviny12,00 g
Tuky75,30 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 93 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy56,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Filování je zkrácený termín pro filírování, což je krájení na řezy, používá se zejména u vařeného, pečeného nebo grilovaného masa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova

10. 2. 2014 18:58

:-p:yes::-K

Dana61

10. 2. 2014 12:36

opět úžasné papání:yes::-D

hanes24

10. 2. 2014 10:22

senky:Fialové palce by se mně líbily, to se barví kladívkem ne?
Jinak bezvadné jídlo, škoda té fialové barvy!To by bylo něco!
:-D:-)):-D:-)):yes::yes::yes:

Majka8

10. 2. 2014 00:55

Colombo65:Teda to bude mlaskačka,vyrobím s panenky,ale tak hezký jako to máš ty to určo nebude...jestli se zadaří přidám foto,pokuď dovolíš;-)

Bosana

9. 2. 2014 19:41

:yes:,u nás ve Slezsku je filování - plnění něčeho něčím, v nářečí "ponašemu ".Takže poznámka se hodila na objasnění. Jinak krásné foto a určitě lahůdka.

Colombo65

9. 2. 2014 18:53

zizala:.... konec panenky co zůstane na kýtě po jejim oddělení;-)

zizala

9. 2. 2014 18:46

Otto, vepřové palce znám z panenky. Co jsou palce z kýty?

majka

9. 2. 2014 18:39

Dalsi dobrotka:-p

senky

9. 2. 2014 18:11

Krásné masíčko :yes::yes:
(při prvním čtení jsem se lekla, četla jsem "fialové"-takže bez brýlí na čtení už ani krok :-D:-D)

jarka skrobakova

9. 2. 2014 18:07

:yes::yes::-p:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové palce palce z vepřové panenky recept vepřový palec veprove palce recept vepřové palce recepty filované maso vepřové plátky s bramborem na smetaně filírovaní co je filírovaní palce z vepřové panenky-recept vepřový palec recept recept vepřové palce vepřové a brambory recept jak pripravit veprove palce palce z panenky top recepty vepřové palce recept na vepřové palce vepřové plátky s brambory na smetané vepřový palec z panenky palce z vepřové panenky

Suroviny: palec vepřový, sůl, pepř čtyř barev, olej olivový, brambory, smetana ke šlehání, rozmarýn, máslo

TopRecepty.cz

Filované vepřové palce a smetanové brambory

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kKx6