Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 12 minutami
„Mražení jídla “ Sabule77, 1. 6. 2024 20:55
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Hezký den u nás se dojídalo od včera kuře na žampionech…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Hezké pondělní odpoledne , dnes jsem k obědu uvařila krůtí…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„tara23: tak, Věrko, manželovi jsem ukázala tvojí fotku a…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Osvěžující poháry s mraženými borůvkami
Přidáno před 3 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 9 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 10 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 11 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
Chutě antického Řecka: Den začínali chlebem namočeným ve víně nebo speciálními palačinkami, které bychom dnes asi nepozřeli
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
22. 3. 2011 17:33
22. 3. 2011 16:40
Já mám ten samý, ale s kameninovou nádobou - výhodou této nádoby je, že jí můžu dát přímo nad "plamen" či jí dát do trouby bez obavy, že praskne Tudíž jakýkoliv základ na omáčku dělám rovnou v PH a ne zvlášť
22. 3. 2011 14:26
22. 3. 2011 13:56
Přes noc pomalím, ráno na mě čeká v kuchyni hotová polévka, nikde žádná pára, kdybych kdybych táhla vývar nejméně 3 hodinky, aby byl silný.
A také guláš - i když si také základ předdělám, přijde mi to tak lepší, ale pak je už vše bez práce. Dále roštěná, ptáčky, hovězí na víně, prostě omáčky, které se jinak vaří dlouho a musí se tím pádem u toho dlouho stát. Těším se na léto, že budu více pomalit, když budeme trávit raději dopoledne na zahradě než u plotny.
22. 3. 2011 13:28
22. 3. 2011 13:26
já do loňska vůbec neměla tušení o nějakém PH,upozornila mě ne něj Yanull,za čež jsem jí nesmírně vděčná
přesně,jak to píše Magduška..je naprosto ženiální
úžasnýjedinečný on pomalí a já mám spoustu volného času,který využiju smysluplněji než mícháním guláše..
o finální chuti pokrmů z PH nemluvě
zvláště s nastávajícím hezkým,potažmo teplým počasím je PH naprosto k nezaplacení
na co si dát pozor konkrétně u tohoto typu já myslím,že snad jedině na cenu..zkus prolustrovat i jiné dodavatele
ale jednoznačně:neváhej a pomal
22. 3. 2011 12:43
Kdo máte PH - je tenhle dobrý? Případně, na co si dát bacha?
http://www.bionaire.cz/shop/index.php?a=detail&s=S...
22. 3. 2011 12:38
16. 1. 2010 19:11
12. 1. 2010 11:24
10. 1. 2010 17:41
10. 1. 2010 16:46
10. 1. 2010 16:19
10. 1. 2010 10:06
10. 1. 2010 09:30
Předchozí 1 2 3 4 5 Další