Jogurtový dip s česnekem
Teplé podvečery s nadcházejícím létem doslova lákají k posezení venku. Je tak vhodná doba pro grilování. Ať už na gril dáte maso nebo zeleniny, vždy byste měli mít po ruce i dobrý dip. Jedním z těch základních je z bílého jogurtu, česneku a bylinek.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 637 kJ / 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,35 g |
Tuky | 2,78 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 19,07 g |
Postup přípravy
Krok 1: Česnek oloupeme a protlačíme do bílého jogurtu.
Krok 2: Přidáme lehce soli, bylinky nebo tymián a promícháme.
Krok 3: Dochutit můžeme podle vlastní chuti, česneku ubrat nebo přidat, stejně tak soli i bylinek.
Zveřejněno 3. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jogurtový dip s česnekem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW7XZ
Moje poznámka
Jogurtový dip s česnekem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW7XZ
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 6 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 7 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 8 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 9 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 9 hodinami
Maková náplň
mismi před 9 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 11 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 12 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 12 hodinami
Suroviny:
jogurt bílý,
sůl,
česnek,
koření provensálské
Komentáře (2)