Kotleta na způsob japonského tonkatsu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 026 kJ / 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,70 g |
Tuky | 19,88 g |
Vláknina | 6,51 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 2,54 g |
Sůl | 5,98 g |
Sacharidy | 39,88 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jedná se o moji variantu oblíbeného japonského pokrmu a nečiní si žádný nárok ohledně originality původní receptury (tu bohužel neznám). Vycházela jsem z vlastního rozboru chutě kupované marinády, ochutnávky japonského jídla a z několika nalezených receptů na internetu, shodujících se v základních ingrediencích, jinak velmi rozdílných.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 7. 2018 10:42
26. 1. 2011 19:51
26. 1. 2011 19:49
26. 1. 2011 17:53
Evo, určitě můžeš smažit ve fritéze, pokud jsi na to zvyklá.
Aničko, to krájení jsem odkoukala u Číňanů...
26. 1. 2011 17:10
26. 1. 2011 17:07
26. 1. 2011 12:48
Pokusím se sehnat omáčku a pak jdu do toho
26. 1. 2011 11:13
26. 1. 2011 09:05
26. 1. 2011 07:32
26. 1. 2011 06:52
Děkuju všem za zájem.
26. 1. 2011 06:47
abych nelítala sem tam
Bodíka posílám předem, protože to nemůže být jiné než dobré+
26. 1. 2011 05:45
25. 1. 2011 23:29
25. 1. 2011 23:29
http://www.reluctantgourmet.com/blog/ingredients/p...
Omacka Tomkatsu sa da velmi lahko vyrobit doma :
je to zmes kecupu, worcesterskej , cesnek, zazvor,cukor a ich ryzovy ocot mirin , vsetko prevarit...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 3 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 24 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame, s wasabi dostane pikantní nádech
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Další recepty
Tématické fráze: kotleta vyrobit pánko strouhanku panko strouhanka jak vyrobit panko strouhanku co je pánko strouhanka strouhanka panko japonská strouhanka panko strouhanka recept domácí panko strouhanka japonská strouhanka pánko asijská strouhanka pankostrouhanka japonske recepty ton katsu omáčka katsu kari japonská jídla recepty co je pankostrouhanka japonská panko strouhanka panko recept zelný salát podle japonců
Suroviny: kotleta vepřová, sůl, pepř, jablko, mrkev, cibule šalotka, protlak rajčatový, zázvor čerstvý, česnek, cukr hnědý, ocet balsamiko, víno červené, omáčka sojová tmavá, vejce, strouhanka, olej, tonkats
Kotleta na způsob japonského tonkatsu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZng
20 názorů