Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele 54janina54

Jani, manžel si liboval :-), udělala jsem ji k večeři, ale ne s topinkou, jen s chlebem. Prohlásil: Labužnická večeře :-D.
Jen se chci zeptat, dá se podušená směs zamrazit a pak jen dodat hořčici a kečup a znovu provařit? Že bych udělala zásoby na zimu, když teď je cuket, že jsou 4x v týdnu k obědu :-):-)

Ukládám, zase trochu jiný recept než dělám. Mám ještě ke zpracování asi 50 kg dýní :-D

Sírovec u nás roste na švestkách. Vyzkouším tuto variantu, já ho dělám na kari a podávám s rýží. Je skutečně výborný :-)

Díky za recept, upekla jsem na svátky a manžel, který zrovna sladké nemusí, hodně chválil :-K:-K:-K

jen dotaz, meruňkový kompot jak velký :-)

mika59: připomněla jsi mi dětství u babičky :-K povidla byla domácí v dostatečném množství a když jsem přečetla název, vrátila jsem se o 50 let zpátky :-D jsem ze severu Moravy, tak vím o co se jedná

Magdalenka: já dávám máslo, malou lžičkou vykrajuji bochánky a smažím na oleji, pak dám na talíř a zaleji polévkou ;-)

chleba vynikající:yes::yes: použila jsem hrnky o objemu 0,3 l, dala jsem 1 lžičku sušeného droždí a nechala 18 hodin kynout

bezvadný recept, jen jsem nedávala mouku, ale přidala trochu strouhanky a místo jogurtu jsem použila zakysanou smetanu :-K dokonce se mě manžel ptal, co jsem do těch placek dala, že jsou tak moc dobré :-D:yes:

Výborná polévka, dnes jsem vařila k obědu. :yes: Jen jsem přidala na kostky nakrájenou cuketu. :-K

Tuto buchtu dělám léta jako perník. Stačí přidat perníkové koření a prášek do perníku :-) A polevu také mám velice ráda . Je chutná a hlavně se při krájení neláme :yes: