Jani, manžel si liboval , udělala jsem ji k večeři, ale ne s topinkou, jen s chlebem. Prohlásil: Labužnická večeře .
Jen se chci zeptat, dá se podušená směs zamrazit a pak jen dodat hořčici a kečup a znovu provařit? Že bych udělala zásoby na zimu, když teď je cuket, že jsou 4x v týdnu k obědu
mika59: připomněla jsi mi dětství u babičky povidla byla domácí v dostatečném množství a když jsem přečetla název, vrátila jsem se o 50 let zpátky jsem ze severu Moravy, tak vím o co se jedná
bezvadný recept, jen jsem nedávala mouku, ale přidala trochu strouhanky a místo jogurtu jsem použila zakysanou smetanu dokonce se mě manžel ptal, co jsem do těch placek dala, že jsou tak moc dobré
Tuto buchtu dělám léta jako perník. Stačí přidat perníkové koření a prášek do perníku A polevu také mám velice ráda . Je chutná a hlavně se při krájení neláme
Jen se chci zeptat, dá se podušená směs zamrazit a pak jen dodat hořčici a kečup a znovu provařit? Že bych udělala zásoby na zimu, když teď je cuket, že jsou 4x v týdnu k obědu
1 2 Další