Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele abakluk

Tak asi ze zeleného přejdu na řízečky.

Ano,se slaninou,to je ono,přidávám zvlášť uvařené brambory někdy přidám Debrec.párek.

Doporučuji navařit kroupy do předu,dát do sáčku,udělat placku a dát zamrazit,potom se dobře porcují a třeba do uzené a jiné polévky jsou po ruce.

Výborný,jednoduchý,velice dobrý.

Zrovna jsem dovaril, přesně podle recepisu,je to naprostá bomba, vynikající.Diky.

Kapustové pól. Sluší slanina orestovaná s cibulkou.

Mimo uvařím nakrájené brambory ne úplně do měkka,a před dokončením přihodím do polévky.Zkuste,je to jedlé.

Před dokončením část květáku rozmixují,a přihodím vedle uvařené na kostky nakrájené ne úplně uvařené brambory,a potom zajistím mlékem či smetanou s moukou.Ty brambory tomu dají šmrnc.

Chybí tam slanina.Zkuste s cibulí otestovat slaninu,je to vynikačka.

Mě tam chybí majoránka,jinak žužo, už jdu na ni.Dik.

Iriska: Koleno musím opravdu vařit vpepinovi tak 50- 60 min.Potom je tak akorát na ovar.Když nechá zeleninu vařit celou dobu s kolenem,tak je na kaši,a zkazí polévku.

Aleš: Jseš na živu,patria mezi zoufalce, kteří když slyší o masoxu nebo bujónu,tak volají rychlou.

Restovat cibuli až po otestovaném mase je nejlepší,dostane vůni a chuť vypeku.

Naposledy jste si prohlédli