Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čertovské řízečky

Není nad to nechat maso odpočinout v poctivé domácí marinádě. My pro vás máme super pikantní vepřové kotlety, které ocení i nároční strávníci. Osmahnout je můžete doma na pánvi, ale ještě lépe si je vychutnáte připravené na grilu.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava, bez doby odležení)

29. 4. 2012 16:37

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 747 kJ / 896 kcal
Bílkoviny42,37 g
Tuky35,38 g
Vláknina12,70 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 440 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy95,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

gripin85

11. 4. 2021 00:11

Maglajz ale dobré. Maso křehké a šťavnaté. Bouchl jsem tam ještě volské oko.

Příště k tomu udělám domácí hranolky.

abakluk

19. 4. 2020 09:18

Tak asi ze zeleného přejdu na řízečky.

kutil25

6. 2. 2020 17:14

výborné mnam<3

zralaholka

4. 8. 2019 12:19

:-?

malyLibor

6. 4. 2018 10:36

Jenny: Tak tenhle komentář mne opravdu skvěle pobavil :-D Děkuji za výborný vtip :yes:

JanaDorazinova

4. 5. 2017 13:00

Dovolím si přidat foto. Už jsem je dělala vícekrát, dnes s lívanečky se zelím a slaninou :-)

Anna Kocikova

2. 5. 2012 00:21

:-p+:yes:

mardosa

1. 5. 2012 13:58

rebeka:no krása.......to jste si pošmákli...nám to teda děsně chutnalo.Já mužu takovéhle věcičky.:-D:-D

rebeka

1. 5. 2012 13:55

senky::-D:-D vidím, že jedeme na stejné(chuťové) vlně:-D:-D:yes::yes:

senky

1. 5. 2012 13:45

:-D:-D:-D:-D my dneska z plecka, s na másle opečenými brambůrky a ředkvičkovým dresinkem;-):-8 foto nemám:-(:-D znám recept léta, poprvé jsem je dělala podle Petra Novotného jako "Cikánské nudličky", jsou jemně pikantní a nám chutnají ať už jako nudličkové masové placky nebo marinované plátky:-*:-* přidávám bodík:yes::yes:

rebeka

1. 5. 2012 13:12

Jenny: lžiček.. asi myslí malé, čajové;-)

mardosa: Marti, tak jsme měli k obědu a výborné, řízky byly z krkovičky, ostré to bylo tak akorát a krásně šťavnaté:-p:-p;-);-):yes::yes:
bodík už jsem dala, tak jestli nevadí, dnes foto;-)

Jenny

29. 4. 2012 20:22

fíííha,11 lžiček solamylu,vždyť to musí byt samý škrob...:-O
já dávám 2 lžíce,někdy 3,ale to už se mi zdá hodně moučný...;-)

JanaDorazinova

29. 4. 2012 19:39

:-p:yes: znám to pod názvem "fantastické řízky";-)

nofrona

29. 4. 2012 18:21

:yes::yes: ostré máme rádi:yes::yes:

spagetka

29. 4. 2012 17:03

Rebííí, konečně masínko co? :-D:-D;-):-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: certovske rizecky top recepty pikantní řízečky řízečky certovske rizky čertovské menu čertovy řízečky veprove rizecky certovska krkovicka pikantni veprove rizecky fantastické smažené řízečky čertovské plátky čertovské recepty top řízek recept certove rizecky čertovy řízky top recepty čertovy řízek fantastické řízečky recept 26905 certovske rizecky cettovske rizecky

Suroviny: kotleta vepřová, vejce, sůl, majoránka, paprika sušená pálivá, koření kari, česnek, kmín mletý, solamyl, olej

TopRecepty.cz

Čertovské řízečky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g6rk