Mouka z tvrde psenice do itaskych bramborovych noku nepatri ani nahodou.
Delaji se presne tak, jak vidno na videu, ktery je soucasti receptu.
Chvalim moderatorku, ktera ho pridala👍
Maryla337: Autorka z vykynuteho testa vytvori 5-6 bochanku a z kazdeho bochanku pak ctyri rohliky, takze rohliku bude bud 20 nebo 24.
Nazorne k videni na fotodokumentaci
Pacesko: Vas je velice "zajimavy" postreh, ale prave v Bulharsku se jmenuje Шопска салата, takze proste piseme a cteme se Š a to jak v bulharstine tak v cestine . . .Ш = Š.
A tady mate neco o jeho puvodu a vzniku, prectete si, budete cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0opsk%C3%BD_sal%C3%A1t
Chlebajez: Vzpominam, jak jsme nemeli v lasce vodou "nacucane" houby, treba kdyz jsme je nasbirali behem deste nebo tesne po
Okamzite jsme je osusili hadrikem a rovnou hodili na pekne rozpalenou panev, aby se z nich voda co nejrychleji odparila
Mrazene houby na omacku bych nikdy nepredvarovala, ale dala je rovnou na tuk s osmazenou cibuli a v mem pripade i se stouzkem cesneku.
Susene houby je urcite treba predem namocit, nebot jsou to HOUBY, nasavaji do sebe vodu a zmeknou.
Syrove nebo mrazene houby uz maji tu svoji prirodni vonavou a super koncentrovanou "tekutinu", netreba je namacet, ba naopak
Delaji se presne tak, jak vidno na videu, ktery je soucasti receptu.
Chvalim moderatorku, ktera ho pridala👍
Nazorne k videni na fotodokumentaci
A tady mate neco o jeho puvodu a vzniku, prectete si, budete
Okamzite jsme je osusili hadrikem a rovnou hodili na pekne rozpalenou panev, aby se z nich voda co nejrychleji odparila
Mrazene houby na omacku bych nikdy nepredvarovala, ale dala je rovnou na tuk s osmazenou cibuli a v mem pripade i se stouzkem cesneku.
Susene houby je urcite treba predem namocit, nebot jsou to HOUBY, nasavaji do sebe vodu a zmeknou.
Syrove nebo mrazene houby uz maji tu svoji prirodni vonavou a super koncentrovanou "tekutinu", netreba je namacet, ba naopak
1 2 3 … 36 Další