Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele bofinka

Pekla jsem na narozeniny vnoucka, perfektni recept 😍

Mouka z tvrde psenice do itaskych bramborovych noku nepatri ani nahodou.
Delaji se presne tak, jak vidno na videu, ktery je soucasti receptu.
Chvalim moderatorku, ktera ho pridala👍

Ricotta neni syr, tedy alespon v Italii.

Maryla337: Autorka z vykynuteho testa vytvori 5-6 bochanku a z kazdeho bochanku pak ctyri rohliky, takze rohliku bude bud 20 nebo 24.
Nazorne k videni na fotodokumentaci ;-)

Rychly obed mozna, ale po milansku urcite ne . . . .

Zde bych klidne pouzila treba i ceskou paprikovou pikantni uzenou klobasu, bylo by to vice "spanelske".

Jsi mi pripomela film Kramerova versus Kramer, kde Dastin Hoffman s malym synkem pripravovali snidani :-K

Pacesko: Vas je velice "zajimavy" postreh, ale prave v Bulharsku se jmenuje Шопска салата, takze proste piseme a cteme se Š ;-) a to jak v bulharstine tak v cestine . . .Ш = Š.
A tady mate neco o jeho puvodu a vzniku, prectete si, budete :-O cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0opsk%C3%BD_sal%C3%A1t

Pacesko: Presne takto by se mel pripravovat ratatouille, recept puvodem z Provensalska, Je to pracna zalezitost, ovsem vysledek stoji za to :yes:

Chlebajez: Vzpominam, jak jsme nemeli v lasce vodou "nacucane" houby, treba kdyz jsme je nasbirali behem deste nebo tesne po :-Q
Okamzite jsme je osusili hadrikem a rovnou hodili na pekne rozpalenou panev, aby se z nich voda co nejrychleji odparila ;-)
Mrazene houby na omacku bych nikdy nepredvarovala, ale dala je rovnou na tuk s osmazenou cibuli a v mem pripade i se stouzkem cesneku.
Susene houby je urcite treba predem namocit, nebot jsou to HOUBY, nasavaji do sebe vodu a zmeknou.
Syrove nebo mrazene houby uz maji tu svoji prirodni vonavou a super koncentrovanou "tekutinu", netreba je namacet, ba naopak ;-)

Mas je krasne zelene a nadychane, hnedka me napadla konbinace s platkem uzeneho lososa - idealni kombinace ;-)

Bayta: V tom pripade ale nedelate omacku bolonskou ;-)

Naposledy jste si prohlédli