Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Jajajajaapaja

Kde je Deko, nemusí se zavařovat a vydrží klidně rok.

birshopek: dělám takto: na troše oleje podusím papriky-do poloměkka, přidám rajčata, osolit, porušit do požadované konzistence, horké do sklenic, zavíčkovat, otočit de vzhůru, hotovo.

Sazavanka: nechat déle odpařovat

Já zavařuji lečo bez cibule, tuku jen minimum. Horké do sklenic, zavíčkovat, točit dnem vzhůru a nechat vychladnout.

Žádný kuchař svíčkovou omáčku nedělá ze svíčkové, to je maso na minutky, ne na omáčku 😮

Opravdu je tam tolik tuku? To by byla hodně drahá bábovka 😏

Tu dělám už hodně let, je fakt výborná

marunda: musí se zavařit 2x, to znamená druhý den znovu. Když jsem je zavařovala1x, stejně jako vy , všechno zkvasilo.

Jen kdyby celý recept nepřekryla reklama.....-:-O

To vypadá jak když už to někde jednou měl:-O

Kuřecí játra, to jako fakt?:-O

Nadja: já si myslím, že karamel bude řidší mež krém, ale nebude úplně tekutý.

Marie Svarcova: mám to stejně, nízkotučné výrobky jsou k ničemu, horší než ty "tučné".

Jak rybíz nemusí , tahle buchta je naprostá úžasná! ;-)

Kdysi jsem to zkoušela, a bylo to strašně slané! Chuť zeleniny přehlušila sůl, dát do polévky a byla přesolená.:-O: