Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naložená zelenina v soli

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy Tato zelenina má docela široké spektrum využití. Do rýže chvíli před dovařením, právě tak do těstovin, scedit, aby zůstala v těstovinách, do polévek zeleninových i vývarů a zapražených. Do sekané, do karbanátků atd.

Tato zelenina má docela široké spektrum využití. Do rýže chvíli před dovařením, právě tak do těstovin, scedit, aby zůstala v těstovinách, do polévek zeleninových i vývarů a zapražených. Do sekané, do karbanátků atd.

10. 10. 2021 16:13

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 670 kJ / 399 kcal
Bílkoviny17,05 g
Tuky2,83 g
Vláknina44,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 952 mg
Sůl2,29 g
Sacharidy54,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

janky3 janky3

14. 10. 2021 22:48

Moje kamarádka měla recept na 1 kg zeleniny 1kg soli, já dala třetinu a ještě je to moc. Jenže sůl je v tomto případě jediný konzervant. Mám to v lednici už měsíc a je to v pořádku. Dávám dvě lžíce asi na 6 porcí. Jinak dávám do rýže a kam se hodí. Místo soli .

Wikki

14. 10. 2021 11:52

Dělám každoročně zeleninu v soli. Dnes jsem umlela podlé Vás:-D, akorát jsem dala cibuli a míň soli. :yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

11. 10. 2021 21:48

jj i já jsem to kdysi dělala cca 40let zpět zelenina byla super nekazila se,ale i po propláchnutí to stejně bylo moc slané,tak jsem od toho upustila,je pravda,že jsme tenkrát hledali jak zeleninu uchovat,mrazáky nebyly,tak jsme se snažili,dnes je to jiná,většinou si zeleninu nastrouhám a dám zamrazit,je to velká výhoda::Jinak se dá uskladnit kdo má dobrý sklep do písku,my bohužel tuto možnost nemáme!!;-)

Jajajajaapaja

11. 10. 2021 15:18

Kdysi jsem to zkoušela, a bylo to strašně slané! Chuť zeleniny přehlušila sůl, dát do polévky a byla přesolená.:-O:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Suroviny: mrkev, petrželka kořenová, celer, pórek, kedlubna, kapusta růžičková, květák, libeček, petrželka zelená, cibulka, zelenina,

TopRecepty.cz

Naložená zelenina v soli

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wMRw