Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele jasmina

Pomazankové máslo se začlo vyrábět v roce 2014.

Opravdu výborný. Chutná i manželovi, který se normálním bramborákům vyhýbá jak může.:yes:

určitě vyzkouším!:yes:

o zeleném jsem už slyšela,je prý jenom jednou v roce, závidím,ale ta osmička??:-O

vypadá to krásně,určitě vyzkouším už teď polykám jak o život:-):yes:

senky!jsem na tom stejně Kadlík a už jsem tam,s tou sekanou taky dva kluci dospěláci sekanou mezi dva chleby s křenem okurek lepší než salám tvrdí.Jinak Kadlik:yes::-K

Včera naloženo,dneska oběd dobrý rychlý:yes:jasně že nic luxus.A že nejsou tvoje recepty nic moc?Jsou veselé a obal prodává.Každá z nás šáhnem po kalhotkách v krásné krabičce s mašlí než hozené v sáčku

Náplň se opravdu srazila a to dvakrát aby byl tak vysoký jako na fotce radeji jsem ho po druhé upekla na malém plechu těsto také nešlo lehce zamíchat,bylo dost husté:no:

pekla jsem,povedly se, rychle zmizly,příště z dvojité dávky:yes:+1

hned jsem ho dělala po odvysilání pořadu a všem chutnal,dobrý nápad!!:yes:

Škoda,že mám syna,který se moc do ženění nežene,bylo by mi ctí mít něco takového na stole:yes:

Naposledy jste si prohlédli