aja.g: ted jsem si precetla co je napsano pod mym nazorem. pise Vam vice lidi stejny nazor jako ja. ze borsc vypada jinak a nemuzete jmenovat kazdou polevku co uvarite, borscem. a vubec nejde o to jak to chutna. spise o to ze jste ukradla nazev velmi zname polevce.
tak ze souhlasim s Lucii a Honzou.
aja.g vezena, o ochutnani vubec nejde.chutnat to muze svate-zlate, ale nemuzete pojmenovat nazvem borsc neco co s borscem nema nic spolecneho. kdyz jste si vymyslela nejakou polevku,a chutna skvele. tak si ji podle sebe i pojmenujte. kdyz varite gulasovku,rajskou nebo koprovku, tak nepiste ze je to borsc. to je vse. tohle je urazka borsce.
Jana Remkova:Ukrajinsky je proto ze je to tradycni Ukrajinsky dezert. a dela se z ruzneho ovoce. hodne visnovy. a dela se bud husty nebo ridsi na piti.
dávám bodík.
tak ze souhlasim s Lucii a Honzou.
spagetka:
1 2 Další