Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Marps

spagetka: A fakt dobré, ale příště to udělám z kližky... To je pak jiná chuť!

Směs pěti druhů koření, která se používá v Číně ke kořenění pečeného masa a drůbeže a k ochucení marinád: kralovstvichuti.cz/koreni/smesi-koreni/koreni-peti-vuni

Jana Remkova: olej napomůže snadnějšímu oloupání brambor. Vyzkoušeno. Jinak taky mám raději krkovičku nebo kotletku od krkovičky. Ale když si člověk s plátkem kýty pohraje, lehce ji naklepe, tak je to taky skvělé maso. Ostatně čuník má všechno maso skvělé, jen jedno se hodí na tamto a druhé na ono. A moc děkuji za názor, hřeje mě to u srdce ;-)

Naposledy jste si prohlédli