Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 377 kJ / 807 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,07 g |
Tuky | 62,76 g |
Vláknina | 19,84 g |
Cholesterol | 191 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 44,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené filé po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5vRB
Moje poznámka
Zapečené filé po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5vRB
Nejnovější recepty
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 2 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 9 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 20 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Španělská polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 1 hodinou
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 1 hodinou
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 3 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 4 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 4 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 4 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 4 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 5 hodinami
Plněné papriky
Vytvarnik před 5 hodinami
Tématické fráze:
zapečené mražené filé,
zapečené rybí filé kostky,
rybí filé po italsku,
rybí file s batáty,
filé po italsku,
treska po italsku,
rybí fílé po po italsku,
zapečené rybí filé po italsku,
file s batáty,
mrazene kostky file recepty,
filé po po italsku,
file s bagaty,
batáty s rybí filé,
rybí filé s batáty recept,
rybí file, batáty,
zapéká se filé mražené,
zapečené mražený kostky tresky,
zapečené file,
file kostky,
ribi file po italsku
Suroviny:
filet rybí,
žampióny,
cibule,
česnek,
rajče,
batáty,
hrášek mražený,
máslo,
mléko plnotučné,
olej olivový,
sušená bazalka
Komentáře (2)