Komentáře uživatele Mayhem
Recept:
Hovězí plátky na houbách
Paul Sulc: Houbové koření je normální pojem. Je to koření z mletých sušených hub.
Je tu na to dokonce i recept.
Chápu, že nikdo učenej z nebe nespadnul, ale svoje neznalost se dá prezentovat i s menší mírou arogance, než tu předvádíte.
V 21. Století taky existuje google, kde se dá spousta informací zjistit a nebýt za trotla.
Je tu na to dokonce i recept.
Chápu, že nikdo učenej z nebe nespadnul, ale svoje neznalost se dá prezentovat i s menší mírou arogance, než tu předvádíte.
V 21. Století taky existuje google, kde se dá spousta informací zjistit a nebýt za trotla.

Recept:
Dobrá frankfurtská polévka
Zkoušel jsem několik frankfurtských a tahle je jasně nejlepší a nejjednodušší. Chutná, levná, rychlá a člověk nemusí nakupovat - kromě párků mám vždy všechno doma a většinu surovin ze zahrádky. Za mě paráda a rozhodně dávám bod.
Edit:
Bazalka: bazalku nemám rád vůbec (třeba když to někde dávají na pizzu, vyžádám si to bez ní
), takže vařím bez a je to i tak výborné. Věřím tomu, že kdo má bazalku rád, tady si pošmákne.
Vzhledem k tomu, že máme doma rádi pálivé, přidám tam vždycky i nějakou papričku. Nemá to chybu a k polévce to luxusně sedne.

Edit:
Bazalka: bazalku nemám rád vůbec (třeba když to někde dávají na pizzu, vyžádám si to bez ní

Vzhledem k tomu, že máme doma rádi pálivé, přidám tam vždycky i nějakou papričku. Nemá to chybu a k polévce to luxusně sedne.
Recept:
Savojský řízek
Když jsem šel poprvé na Kladensku/Mělnicku do hospody, nechápal jsem, co to ten savoják je a co s tím všichni mají. Teď už vím. Kdo nezná, nepochopí a může si tam dát klidně šunku...
Jediný, asi o trošku lepší řízek jsem měl ve Vídni z telecího. Ten ale teda nestál kilo i s hranolkama...
Jediný, asi o trošku lepší řízek jsem měl ve Vídni z telecího. Ten ale teda nestál kilo i s hranolkama...

Recept:
Jednoduchá selská polévka
Za mě jedna z nejlepších polívek, co jsem za poslední dobu vytvořil.
Nejskvělejší na tom je, že to stojí pár kaček a je to za pár minut hotové.
Moc děkuji za super recept.



Recept:
Cheesecake by Mishkasev
Poprvé jsem pekl asi před měsícem a od té doby už asi 4x. Je to fakt luxusní, naprosto jednoduché, rychlovka a moc dobré. Jen se mi ty bebéčka trošku rozpadají. Na vzhled se u nás alespoň u jídla naštěstí moc nedá. 

Fakt úžasný receptík.


Fakt úžasný receptík.

Recept:
Krkovička na zeleném pepři
Dnes ráno přemýšlel jsem, co k večeři ukuchtím. Tohle vypadalo mňamózně, tak jsem se do obchodu vydal a nakládaný pepř nakoupil. Maso hovězí ve slevě měli, i řekl jsem si já: "Proč nezkusit to z býka mladého?" Večer zjistili jsme, že mňamózně to nejen vypadá, ale též chutná.
Recept je to úchvatný a častěji u nás bude používán.
Vynechal jsem koňak (protože zrovna doma žádný navíc není
) a místo normální smetany jsem tam dal zakysanou. Navrch jsem dal karamelizovanou cibulku a přidal domácí hranolky. Nemělo to chybu. Opravdu děkuji za inspiraci!
Úžasné!
Recept je to úchvatný a častěji u nás bude používán.
Vynechal jsem koňak (protože zrovna doma žádný navíc není


Recept:
Kakaové pracny
Vyklápí se skvěle, chutnají skvěle. Přidal jsem oříšky a mňam.
Jinak by v receptu mohlo být napsáno, jak dlouho se cca mají při jaké teplotě dělat.
Já je dělal při cca 170°C asi 12 minut, třeba to někomu pomůže...
Jinak by v receptu mohlo být napsáno, jak dlouho se cca mají při jaké teplotě dělat.
Já je dělal při cca 170°C asi 12 minut, třeba to někomu pomůže...
Recept:
Guláš lázeňského šviháka
Tvořil jsem z polovičního množství, protože tohle je porce pro půlku vesnice.
(já vím, je to i odůvodněno...)
Mno, musím uznat, že je to opravdu mňamózní. Gulášky jsou moje oblíbené a tehle se řadí mezi nejlepší z nich.
Dávám bod a ostatním vřele doporučuji! Ještě jednou mňam!

Mno, musím uznat, že je to opravdu mňamózní. Gulášky jsou moje oblíbené a tehle se řadí mezi nejlepší z nich.
Dávám bod a ostatním vřele doporučuji! Ještě jednou mňam!


Recept:
Chilli con carne bleskem
Konzervy nepoužívám, není-li to nezbytné. Tady nebylo.
Masovou konzervu jsem nahradil běžným mletým masem a fazolky jsem udělal čerstvé.
No a to bylo mňamózní! Máš bod a ostatním doporučuji, je to moc dobré.
Masovou konzervu jsem nahradil běžným mletým masem a fazolky jsem udělal čerstvé.
No a to bylo mňamózní! Máš bod a ostatním doporučuji, je to moc dobré.
Přečtěte si Zobrazit více
Houbové koření
Recept ještě nebyl hodnocen 4,9