Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Mayhem

Paul Sulc: Houbové koření je normální pojem. Je to koření z mletých sušených hub.



Je tu na to dokonce i recept.

Chápu, že nikdo učenej z nebe nespadnul, ale svoje neznalost se dá prezentovat i s menší mírou arogance, než tu předvádíte.

V 21. Století taky existuje google, kde se dá spousta informací zjistit a nebýt za trotla. :-D

Zkoušel jsem několik frankfurtských a tahle je jasně nejlepší a nejjednodušší. Chutná, levná, rychlá a člověk nemusí nakupovat - kromě párků mám vždy všechno doma a většinu surovin ze zahrádky. Za mě paráda a rozhodně dávám bod.:yes:

Edit:
Bazalka: bazalku nemám rád vůbec (třeba když to někde dávají na pizzu, vyžádám si to bez ní :-D ), takže vařím bez a je to i tak výborné. Věřím tomu, že kdo má bazalku rád, tady si pošmákne.
Vzhledem k tomu, že máme doma rádi pálivé, přidám tam vždycky i nějakou papričku. Nemá to chybu a k polévce to luxusně sedne.

Když jsem šel poprvé na Kladensku/Mělnicku do hospody, nechápal jsem, co to ten savoják je a co s tím všichni mají. Teď už vím. Kdo nezná, nepochopí a může si tam dát klidně šunku...
Jediný, asi o trošku lepší řízek jsem měl ve Vídni z telecího. Ten ale teda nestál kilo i s hranolkama... :-D

Parádní jednoduchá a levná mňamina. :-)
Jen příště ten česnek dám později. Při delším pečení česnek hořkne a i když jsem dodržel časy v receptu, bylo to už dost na hraně. :-(
Krom toho paráda! :-K

Je na naprosto skvělé a úžasné. Dlouho jsme si takhle nepochutnali. Mňam.:-K:yes::yes:

Za mě jedna z nejlepších polívek, co jsem za poslední dobu vytvořil. :-D Nejskvělejší na tom je, že to stojí pár kaček a je to za pár minut hotové. :yes: Moc děkuji za super recept. :-K

Poprvé jsem pekl asi před měsícem a od té doby už asi 4x. Je to fakt luxusní, naprosto jednoduché, rychlovka a moc dobré. Jen se mi ty bebéčka trošku rozpadají. Na vzhled se u nás alespoň u jídla naštěstí moc nedá. :-D:yes:
Fakt úžasný receptík. :-K

Dnes ráno přemýšlel jsem, co k večeři ukuchtím. Tohle vypadalo mňamózně, tak jsem se do obchodu vydal a nakládaný pepř nakoupil. Maso hovězí ve slevě měli, i řekl jsem si já: "Proč nezkusit to z býka mladého?" Večer zjistili jsme, že mňamózně to nejen vypadá, ale též chutná.

Recept je to úchvatný a častěji u nás bude používán.

Vynechal jsem koňak (protože zrovna doma žádný navíc není :-D ) a místo normální smetany jsem tam dal zakysanou. Navrch jsem dal karamelizovanou cibulku a přidal domácí hranolky. Nemělo to chybu. Opravdu děkuji za inspiraci! :yes: Úžasné!

Vyklápí se skvěle, chutnají skvěle. Přidal jsem oříšky a mňam.

Jinak by v receptu mohlo být napsáno, jak dlouho se cca mají při jaké teplotě dělat.
Já je dělal při cca 170°C asi 12 minut, třeba to někomu pomůže...

Naprosto luxusní! Mňáám :yes::-p

Tvořil jsem z polovičního množství, protože tohle je porce pro půlku vesnice. :-)) (já vím, je to i odůvodněno...)
Mno, musím uznat, že je to opravdu mňamózní. Gulášky jsou moje oblíbené a tehle se řadí mezi nejlepší z nich.
Dávám bod a ostatním vřele doporučuji! Ještě jednou mňam! :yes::-p

Konzervy nepoužívám, není-li to nezbytné. Tady nebylo.
Masovou konzervu jsem nahradil běžným mletým masem a fazolky jsem udělal čerstvé.
No a to bylo mňamózní! Máš bod a ostatním doporučuji, je to moc dobré.

Ta je! :-p:yes:
Akorát to teď prý budu muset vařit často... :-D