Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička na zeleném pepři

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 4. 2015 15:56

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie644 kJ / 154 kcal
Bílkoviny3,40 g
Tuky11,00 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 280 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy8,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vhodná je jakákoliv příloha z brambor.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 4. 2015 14:46

mika59: No, já nezkoušela a přítel snědl všechno, takže mu asi chutnalo :-)

spagetka: No, někdy je to na palici, co?:-D

spagetka spagetka

27. 4. 2015 13:18

Moje kamarádka miluje vaření se zeleným pepřem, ale pozor - při jídle ho vyďoubává, neb ho nesnáší jíst, no chápete tu dvojakost?:-D:-D:-D:-D:-D

mika59 mika59

27. 4. 2015 12:51

Jana Remkova:Jani díky za vyzkoušení a krásnou fotku.Doufám,že chutnalo.:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 4. 2015 12:28

Nemám tam koňak, ani červenou papriku, ale v podstatě je to hodně podobné ;-). Dovolím si přidat foto, pokud nevadí :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 4. 2015 10:47

Dělávám a moc nám chutná :-)

maiva maiva

9. 4. 2015 23:05

Pěkný receptík:-p+:yes:

mika59 mika59

9. 4. 2015 19:07

Mayhem:Teda s tím komentíkem jste mě dostal,děkuji :-K;-)

Mayhem

9. 4. 2015 19:04

Dnes ráno přemýšlel jsem, co k večeři ukuchtím. Tohle vypadalo mňamózně, tak jsem se do obchodu vydal a nakládaný pepř nakoupil. Maso hovězí ve slevě měli, i řekl jsem si já: "Proč nezkusit to z býka mladého?" Večer zjistili jsme, že mňamózně to nejen vypadá, ale též chutná.

Recept je to úchvatný a častěji u nás bude používán.

Vynechal jsem koňak (protože zrovna doma žádný navíc není :-D ) a místo normální smetany jsem tam dal zakysanou. Navrch jsem dal karamelizovanou cibulku a přidal domácí hranolky. Nemělo to chybu. Opravdu děkuji za inspiraci! :yes: Úžasné!

MajaV

9. 4. 2015 18:03

Mňam:yes:

mika59 mika59

9. 4. 2015 14:15

lubinka:Ano jsou to malé feferonky v nálevu,moc dobré.
A díky za milý komentík.:-K

klukodvody::-K

klukodvody klukodvody

9. 4. 2015 13:50

Pěkné .:yes::yes:

lubinka

9. 4. 2015 12:24

nádherný recept:-p určitě udělám, jenom mám dotaz -ty malé jakoby kuličky je feferonka:-?

cathleen cathleen

9. 4. 2015 11:49

Také děláváme. A fotky máš opravdu lákavé, jak z časopisu:-)):yes:

Dana61

9. 4. 2015 10:46

nó tak tohle samozřejmě také můžeme:yes::-D mňam:-p

mika59 mika59

8. 4. 2015 22:41

vybusna:Zelený pepř máme rádi a díky moc .:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nakládaný zelený pepř maso na zeleném pepři vepřový steak na zeleném pepři krkovička na pepři krkovička na pepři nakládaný pepř kotlety na zelenem pepri kotleta na zeleném pepři vepřové maso na zeleném pepři krkovice na pepři maso se zelenym peprem nakladany zeleny pepr recept recepty z krkovice vepřové na zeleném pepři recepty-maso na zeleném pepři zelený pepř maso recepty krkovice recepty krkovička se zeleným pepřem recepty zelený pepř nakládaný pepř recept

Suroviny: krkovice vepřová, koření na steaky, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, olej, pepř zelený sterilovaný, koňak, smetana

TopRecepty.cz

Krkovička na zeleném pepři

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yD3g