Švýcarské ražničí

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka: Jana…

Minutky 59 názorů

Suroviny

Centimetrový plátek sýru Eidam
centimetrový plátek šunky samozřejmě i více(tohle je na 2 kusy)
strouhanka
vajíčko
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 36 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Sýr i šunku si nakrájíme na stejně velké kostičky a napichujeme střídavě na jehlu. Obalíme ve vajíčku a strouhance a aspoň 2x opakujeme.

  2. Smažíme na oleji nejdříve trochu prudčeji, pak zmírníme oheň a ze všech stran pomaleji, aby se nám prohřála šunka i sýr.

  3. Jako příloha je dobrý nějaký zeleninový salát, nebo hranolky a tatarská omáčka.

Poznámka

Zdroj- recept mi přišel meilem

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 3 156 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Švýcarské ražničí

  • Markéta Kvasničáková: Taky super nápad, to už je pak ale v jiné cenové relaci :-)

    Odpovědět

  •  Markéta Kvasničáková Markéta Kvasničáková(neregistrovaný)

    Místo šunky dávám vepřovou panenku nakrájenou na kolečka

    Odpovědět

  • Anna3232: Taky někdy, ale nemusím ji tam;-)

    Odpovědět

  • Anna3232 Anna3232

    Já tam přidavám i cibuli.Taky moc dobrý.:yes:

    Odpovědět

  • Marta Marta(neregistrovaná)

    Marta: oprava : žampiony ...

    Odpovědět

  • Marta Marta(neregistrovaná)

    já to dělám běžně a přidávám mezi to žempiony a cibuli, je to fakt ňamka :-)

    Odpovědět

  • prosciuto: kokos na obalení znám velmi důvěrně a můžu potvrdit, že je super. Banán jsem ještě nezkoušela, ale moc děkuji za poznatek :-8

    Odpovědět

  • prosciuto prosciuto(neregistrovaný)

    Poznám podobný recept s pridaním banánu.
    Kombinácia slaného (šunka, Edam) + sladký banán
    je tiež zaujímavá príprava.
    Skúšal som zameniť Edam za iný bežne používaný syr (Gouda, Emmental)
    a v závislosti od sladkosti banánu bol výsledok chuťovo ešte zaujímavejší.
    Tiež zameniť strúhanku za strúhaný kokos je jedna z možností.
    Používam len 1-krát obalenie vo vajci a strúhanke, aby chuť smaženej strúhanky
    neprekryla chuť ražniči.

    Odpovědět

  • Peťule: Rozhodně!!! Taky znám dobu, kdy jsem byla s dětmi sama a vařila jsem halušky na 100 způsobů :-D

    Odpovědět

  • Peťule Peťule(neregistrovaný)

    tento recept znám nějakou dobu, je výborný. Jen do špízu střídavě dávám ještě kolečka rohlíku. Byla jsem na děti sama a byl dobrý jakýkoliv levný recept a bylo toho hodně.:yes:;-)

    Odpovědět

  • Maemi:;-)

    Odpovědět

  • Maemi Maemi

    už vím co udělám zítra na oběd, děkuji za nápad ;-)

    Odpovědět

  • Ray Ray(neregistrovaný)

    cakal som svajciarsky(emental) syr aspon puzity v tomto recepte, no co uz aj raznici k tomu nesedi, hlavne ze je "kreativita" :-)

    Odpovědět

  • Bronislava: No rozhodně ano!! :-):yes:

    Odpovědět

  • Bronislava Bronislava(neregistrovaná)

    Dávam šumkový salám,3druhy sýru/aidam,plísňak,hermelín/,pórek a obalit 2x v trojobalu,je to taky super;-);-)

    Odpovědět

1 2 3 4

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: ražničí recept švýcarské ražničí ražničí ražniči na oheň recepty řažniči švícarské ražniči recept ražničí ražničí recepty ražniči na ohni švýcarské recepty recept na ražničí ražniči se sýrem rozdíl mezi ražničí a špízem syrove raznici švýcarské ražniči recept super minutky švýcarké ražničí super ražniči rozdíl mezi špízem a ražniči švýcarská šunka

Zapomněl/a jsem heslo