Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Milan Daniel

Super, rychlé nenáročné, moc dobré, už jsem to vařil potřetí a zařazuji do hradního jídelníčku.

Super, pikantní lahůdka, vařil jsem už podruhé, tentokrát s vařeným bramborem, ale ten krajíc chleba ktomu pasuje víc. Dávám do oblíbených!

Recept je sice jednoduchý, ale výsledek mne zklamal, v důsledku použití té kysané smetany je to ve spojení s balkánským sýrem (použil jsem fetu) dost kyselé. Možná by pomohla spíše šlehačka, přidal bych pórek - ale sám už to zkoušet nebudu.

Výborné, lahůdkový letní oběd, díky za recept.

Trochu pracné, ale stojí to za to podstoupit. Ani jsem nečekal, že z těch kuřecích stehenních řízků vykouzlím něco tak dobrého.

Koláč výborný, díky za recept. Pekl jsem v máslem vymazané a hrubou moukou vysypané remosce 35 minut, použil jsem lehce rozmražený rybíz.. Příště zkusím těsto maličko předpéci, aby se na něm dal tvaroh lépe roztírat.

Na přípravu jednoduché, chuťově nečekaně výborné, doporučuji.

Recept: Kynuté pěry
Přečetl jsem si mnoho omentářů. jejichž autoři (autorky) tklivě vzpomínají na dětství, ale ani z nich, natož z receptu sem se nedozvěděl, kolik těch pěr se z uvedené dávky dá udělat. Tipuji to na čtyři porce, ale mohla by to nějaká kuchařinka upřesnit, až se vyslzí?

Fakt moc dobrý. Hodina práce (čtvrt hodiny jsem ragú dusil v papiňáku), ale výsledek stál za to. Ukládám do své děravé paměti...

Nemaje zakysanku, přidal jsem trochu smetanového jogurtu a pudingový prášek. Místo kunerolu jsem použil máslo. Jsou nádherně křehounké a ubývají...

Recept možná dobrý, ale všechny třešinky se mi schovaly do těsta.

Naposledy jste si prohlédli