Vepřové koleno je prostě mňamka, maminka vždycky dělávala na silvestra k obědu s bramborem, křenem a křemž, hořčicí, hned bych si dala. Vařívali jsme ho ve vodě a pak se vývar použil na polévku
nějak podobně tyto chlupaté knedlíky děláme už od mého dětství, recept od babičky a jsou výborné, vždycky nutím mamku aby udělala hodně knedlíků, protože ty jsou nejlepší se zelíčkem. Popravdě jsem dosud neznala jiný recept na chlupaté knedlíky. Ale jsou výborné, přímo božsky hříšné. Nic pro dietu, ale člověk by měl jíst to dobré ne?
mooc dobré, dělala jsem poprvé a povedly se, je to sice prace delat se s tim vsim ale stravnici ocenili. Kdo chce kyselejsi zelicko neproplachuje, ale jinak mnamka, priste zase udelam, knedliku jsem mela plnou velkou misu, min.20
zmrzka byla výborná už když jsem jí mixovala, má poměrně jedouvatou barvu, což v prodejnách nenajdete, ale je z pravého červeného rybízu. Já jsem ji ještě přecedila aby tam nebyla zrníčka, co kdyby někdo doma namítal,že??? takže výborný a tady nejjednodušší recept. Dávám plus
Nu, docela dobře se dělaly, krájela jsem je sice růčo nožem, ale dobré. Akorát ráno po sušení na topení jsem přišla na to, že i pes jich trochu užral.
Takže jsou asi vážně dobré...
Moooc dobra bublaninka, vazne neni sucha a nejvic mne zaujal tento recept prave kvuli obrazku,vypadal krasne. Vsimla jsem si ze moc lidi tady stupne neuvadi, takze pro me je jistota to tam soupnout na 180 a je to. Jinak delalo se to asi 30 min, ale je lepsi to hlidat,vime. Mimochodem me je 22 a pecu uz nejake 4 roky co jsem s pritelem, nic zazracneho ale taky me to bavi, takze Petulo hodne zdaru, tohle se hodi vzdycky...
my doma to děláme jen ze změklého másla,cukru a mouky. Pokaždé se ale přeme jak udělat strouhanku takovou aby zůstala nádherně křupavá a neroztekla se třeba do ovoce. Pánev je podle mne zbytečná, prostě do misky máslo, cukr,mouka a matlat dokud se nedrolí. A je to
Hned až nakoupím suroviny upeču...
Takže jsou asi vážně dobré...