Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Zapiekanky" - skvělá žampionová pizza svačinka

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

12. 3. 2011 14:28

Suroviny

Porce: 16 ks

Nutriční hodnoty

Energie12 901 kJ / 3 083 kcal
Bílkoviny120,80 g
Tuky117,05 g
Vláknina26,20 g
Cholesterol 213 mg
Sodík 8,94 g
Sůl22,25 g
Sacharidy373,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Za recept na těsto děkuji Ivetce Bílkové - Rohlíky jako dech - úžasné! zde z Topek. Skvělé těsto, ze kterého zkouším spoustu dalších receptů. Tento je inspirován mými prázdninami v Polsku před asi 20 lety, něco podobného mi tam moc chutnalo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mumisek

4. 11. 2012 20:18

udělala jsem k večeři, dětem moc chutnalo. Skvělé!!!:-*

Lukas

16. 10. 2012 17:11

sice jsem se potom posral, ale bylo to vyborne:yes:

mourynka

30. 11. 2011 11:03

Děkuji za recept,zkoušela jsem a je vynikající:yes::yes:.Chutnala mi:-p.Dala jsem další bodík a receptík je v oblíbených.;-):-))

luckymoon

19. 3. 2011 14:41

Andrejko, přesně, jak píše chocolate, čerstvého droždí se dává třikrát víc než sušeného, takže 21 g, což je půl kostky. Stupně trouby fakt nevím, já je na plynu nemám, ale trochu jsem rozehřála a nechala jsem to naplno, neztlumovala jsem. Jen jsem hlídala. První várka byla po 20, druhá po 15 minutách (trouba už se víc vyhřála). Držím palečky, ať se povede.:-)

chocolate chocolate

19. 3. 2011 11:52

prcek666:Nejsem autorka, ale na půl kila mouky bych dala cca půl kostky čerstvého droždí (tolik dávám, když peču z podobného těsta pečivo).
Kostka droždí=42g.

prcek666

19. 3. 2011 11:45

Zdravím, vypadá to pěkně a zajímevě ukládám do bolíbených a po víkendu vyzkouším (nemám zrovna doma droždí a obchod otevře až v pondělí). Jen bych se chtěla zeptat kolik toho droždí má být nepoužívám sušené a taky nemám pekárnu,dělám těsto ručně,takže bych chtěla vědět kolik toho čerstvého droždí. A taky bych byla ráda za stupně v troubě mám elektrickou.Děkuji.Zdravím Andrea:yes::-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 3. 2011 20:39

:-p:yes::yes::yes::yes:

yamaha5252

12. 3. 2011 18:32

no,tak do toho bych se s chutí zakousla

chocolate

12. 3. 2011 15:13

Petro:-K, moc hezký recept.S chutí bych se zakousla...
BTW-můj táta vždycky říkával, když jsme doma otravovali, kdy že bude oběd, že vypadáme jako vlak Družby plný hladových Poláků..:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žampionova pizza recept pizza zampionova žampionová pizza recept pizza se žampiony polské zapiekanky recept na žampionovou pizzu domácí žampionová pizza domácí žampionová pizza pizza s žampiony pizza žampionova pizza se zampiony recept recept na polské zapiekanky domaci pizza zampionova žampionová pizza bez rajcat recepty - pizza žampionová pizza žampionová recept domaci pizza se zampiony pizza recept se žampiony jak udělat domácí pizzu google.cz

Suroviny: voda, sádlo, mouka hladká, sůl, cukr, droždí sušené, protlak rajčatový, žampióny, olej, sůl, pepř, kmín drcený, sýr tvrdý, koření pizza

TopRecepty.cz

"Zapiekanky" - skvělá žampionová pizza svačinka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EZQ4