Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Shoska

Super. Dekuji za recept, akorat jsem jinak dochutila tunaka bo bych ho nesnedla :)

Nejhorší na tomto koláči je, že jsem schopna ho celý sežrat sama 🙈🤣

Ubrala jsem sůl, tuk, nivu a výborné.

Michal42: proto je tam psáno "uvaříme zvlášť v menším množství lehce osolené vody" 🤣

Gabina: spis do studentskych jidel. To abych sem pridala "recept" na sipkovy caj

kolemjsoucí: kluci v akci kopirujou (kopirovali) recepty od lidi, vy rozumbrado <3

Katkap1: mivam na mrazaku vyvary a dle chuti. Nekdy hovezi, nekdy slepici.

Cha, mam doma par cuket, zitra uvarim ;-)

Nekde jsem nasla, ze je dobry klobasu sparit ve varici vode (cca 2 minuty) nez smazim nebo pecu a nepopraskaj ;-).

Muzu se jen zeptat, proc se to pecivo prvni opeka? Neopece se to rovnou v te troube? Diky

:-// kdo tady furt dává ty videorecepty? Vždyť je to úplně jinak než se popisuje v receptu, a to není poprvé :-x

:-// to ale neni tiramisu. To je jak napsat "hovezi gulas" ingredience kureci maso. Nazvete to piskotova buchta:-//