Čína z hovězího

Shoska Kuchařka: Shoska

Doba přípravy: do 60 m 4 porce Hovězí maso 0 názorů

Suroviny

600 g hovězího masa (kýta, svíčková)
5-6 ks jarní cibulky
4 menší cibule
5 stroužků česneku
rýže
Marináda:
2 PL kukuřičného škrobu
2 PL sójové omáčky
Omáčka:
4 PL ústřicové omáčky
4,5 PL sójové omáčky
mletý bílý pepř
půl lžičky sezamového oleje
2 PL cukru
sůl
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na drobné kousky a naložíme na 10 minut do marinády.

  2. Mezitím připravíme na vaření rýži. Nakrájíme cibuli (na měsíčky) a česnek na kolečka.
    Do hlubší pánve dáme olej a do poloměkka orestujeme maso, pak ho vyndáme do misky. (Obyčejně, když už maso začne pouštět šťávu /po cca 5 minutách/, tak se mírně zahušťuje se škrobem, v tu chvíli vyndáváme, aby se nepálilo),

  3. Do čisté pánve dáme olej, přidáme česnek a cibuli a lehce opražíme. Přidáme maso, promícháme a postupně přidáváme omáčku. Restujeme, dokud maso není hotové. Nakonec přidáme jarní cibulku. Dochutíme solí a cukrem.

    Podáváme s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Čína z hovězího

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: hovězí čína čína z hovězího masa čína z hovězího čína hovězí na cibuli hovezi na cinu čína z hovězího recept čína s hovězím hovězí na cibuli čina hovězí china recept nejlepší hovězí maso na čínu hovězí čína recepty čína hovězí jak se zahustuje cina čina z hovězí cina s hoheziho nallzeni hoveziho na cinu vaření hovězí čína recept top recepty z kýty cina kyta hovězí cina

Zapomněl/a jsem heslo