Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzská cibulačka

Jedna z nejznámějších zahraničních polévek. Cibule je vždy dostupná zelenina, takže vykouzlit z ní oblíbenou polévku není složité ani drahé. Zapečené sýrové krutony vonící máslem ji vhodně doplní.

Hodnocení receptu je 5,0 (58×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava)

25. 9. 2010 12:24

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 313 kJ / 1 748 kcal
Bílkoviny49,99 g
Tuky90,35 g
Vláknina49,90 g
Cholesterol 176 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,51 g
Sacharidy152,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

yossi

21. 9. 2023 23:54

Super polievka. Zaradená do mojej domácej kuchárky.

Shoska Shoska

8. 4. 2023 10:47

Muzu se jen zeptat, proc se to pecivo prvni opeka? Neopece se to rovnou v te troube? Diky

janatka janatka

11. 4. 2022 12:03

Povedla se, máme moc rádi, u nás bude s krutonkama. ;-)

Janajob Janajob

1. 10. 2021 08:22

Tuto cibulačku miluji. Dnes je zima, jdu si jí uvařit pro zdraví i pro zahřátí!

Klarina.

25. 4. 2021 09:40

Právě dovařena. Je jednoduchá, nekomplikovaná, s výbornou jemně nakyslou chutí <3. Super a doporučuji :-).

Manelka

6. 3. 2021 21:10

Do polévky jsem přidala bílé tofu nakrájené na malé kostičky. Je tu vůně po celé kuchyni. Dávám body 2:yes::yes:

Janajob Janajob

2. 12. 2020 11:53

Lahodná polévka, příjemně sladkokyselá a sytá díky pečeným rohlíkům se sýrem! Pochutnala jsem si!:-8

Eja57 Eja57

18. 8. 2019 17:32

Spitzerg: obojí je možné, ale s hovězím to bude lepší, aspoň já ho do cibulačky dávám..

Spitzerg

18. 8. 2019 15:15

Mluvite o vyvaru, Jenna set o zeleninovy a nebo o hovezi?

coprfild

13. 11. 2016 14:29

Dnes jsme ji vařili poprvé, ale je to prostě parádajavascript:;

Fareg

21. 2. 2016 17:50

cibulačku jsem již uvařil a byla teda výborná
:yes:

Tom

21. 2. 2016 08:55

Je to ta nejlepší cibulačka na světě.:-! :-):-):-):-):-);-);-);-):-8:-8:-8:-K:-K:-K:-D:-D:-D:-)):-)):-)):yes::yes::yes::yes::yes:

Irena

5. 12. 2015 08:30

Dnes ji budu vařit vůbec poprvé,moc se na ni těším a doufám,že bude chutnat...
:-p

casada

24. 9. 2015 21:02

Božská, dělám ji často, dětem ovšem mírně přislazuji. Maminka mi vždycky říkala - čím lepší víno, tím lepší výsledek a je to pravda :-)

Irenka

18. 8. 2015 12:41

Venku krásné deštivé odpoledne, cibulačka už jen pobublává, bagetka je na cestě. Už se nemůžu dočkat. Díky za inspiraci. Moc dobrý recept.:yes::-))

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cibulačka cibulačka recept francouzka cibulacka cibulačka pohlreich polévka cibulačka recept cibulačka cibulačka polévka francouzská cibulačka podle pohlreicha cibulačka polévka recept francouská cibulačka recept na francouzskou cibulacku recept na cibulacku výborná cibulačka recept na francouzkou polévku cibulačka francouzká cibulačka recept recepty cibulacka cibulačka recepty nejlepší cibulačka francouzská polévka cibulačka francozská cibulačka

Suroviny: cibule, máslo, mouka, vývar masový, rohlík, olej, sýr, víno bílé suché

TopRecepty.cz

Francouzská cibulačka

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M1oO