Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzská cibulačka

Jedna z nejznámějších zahraničních polévek. Cibule je levná a vždy dostupná zelenina, takže vykouzlit z ní oblíbenou polévku není složité ani drahé. Zapečené sýrové krutony ji vhodně doplní.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

25. 9. 2010 13:24

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie7 313 kJ / 1 748 kcal
Bílkoviny49,99 g
Tuky90,35 g
Vláknina24,40 g
Cholesterol 176 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,51 g
Sacharidy152,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jsem ráda, že jsem tento recept našla v ŽaŽ, měli jsme ji ve svatebním menu a okamžitě jsem si ji zamilovala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Janajob

1. 10. 2021 09:22

Tuto cibulačku miluji. Dnes je zima, jdu si jí uvařit pro zdraví i pro zahřátí!

Klarina.

25. 4. 2021 10:40

Právě dovařena. Je jednoduchá, nekomplikovaná, s výbornou jemně nakyslou chutí <3. Super a doporučuji :-).

Manelka

6. 3. 2021 22:10

Do polévky jsem přidala bílé tofu nakrájené na malé kostičky. Je tu vůně po celé kuchyni. Dávám body 2:yes::yes:

Janajob

2. 12. 2020 12:53

Lahodná polévka, příjemně sladkokyselá a sytá díky pečeným rohlíkům se sýrem! Pochutnala jsem si!:-8

Eja57

18. 8. 2019 18:32

Spitzerg: obojí je možné, ale s hovězím to bude lepší, aspoň já ho do cibulačky dávám..

Spitzerg

18. 8. 2019 16:15

Mluvite o vyvaru, Jenna set o zeleninovy a nebo o hovezi?

coprfild

13. 11. 2016 15:29

Dnes jsme ji vařili poprvé, ale je to prostě parádajavascript:;

Fareg

21. 2. 2016 18:50

cibulačku jsem již uvařil a byla teda výborná
:yes:

Tom

21. 2. 2016 09:55

Je to ta nejlepší cibulačka na světě.:-! :-):-):-):-):-);-);-);-):-8:-8:-8:-K:-K:-K:-D:-D:-D:-)):-)):-)):yes::yes::yes::yes::yes:

Irena

5. 12. 2015 09:30

Dnes ji budu vařit vůbec poprvé,moc se na ni těším a doufám,že bude chutnat...
:-p

casada

24. 9. 2015 22:02

Božská, dělám ji často, dětem ovšem mírně přislazuji. Maminka mi vždycky říkala - čím lepší víno, tím lepší výsledek a je to pravda :-)

Irenka

18. 8. 2015 13:41

Venku krásné deštivé odpoledne, cibulačka už jen pobublává, bagetka je na cestě. Už se nemůžu dočkat. Díky za inspiraci. Moc dobrý recept.:yes::-))

BlueRabbit

6. 4. 2014 17:04

lachmanova:

Fajn... :) Taky jsem jí udělal a koukám..., kdo mě předběhl... :D

:-K

Irrena

17. 3. 2014 10:52

Dnes uvařena a je moc dobrá:-p:yes:

mekele

29. 12. 2013 20:17

Chybi tymian (celkem zasadni vec), troska soli a pepre. Jinak ok.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cibulačka cibulačka recept francouzka cibulacka cibulačka pohlreich polévka cibulačka recept cibulačka cibulačka polévka francouzská cibulačka podle pohlreicha cibulačka polévka recept francouská cibulačka recept na francouzskou cibulacku recept na cibulacku výborná cibulačka recept na francouzkou polévku cibulačka francouzká cibulačka recept recepty cibulacka cibulačka recepty nejlepší cibulačka francouzská polévka cibulačka francozská cibulačka

Suroviny: cibule, máslo, mouka, vývar, rohlík, olej, sýr, víno bílé suché

TopRecepty.cz

Francouzská cibulačka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M1oO