Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele teodorka

Orion1: možná nějaká chybka při postupu, nebo v surovině. Mně se vždy povedla :)

Orion1: ten velký do klasické trouby. Nejsem doma tak nemůžu změřit. Doufám že se povede :)

Monika:
Možná málo vyšlehané, já to motala právě tak, aby byla horní strana ta, která je pečení tak nahoře.
Ta spodní byla taková škaredá, jak se to odlepí od toho papíru.
A ta barva - možná málo kakaa nebo jsem měla nějaké lepší. Už si nevzpomínám :)

Ať chutná :)

Přidala jsem můj výtvor, olej jsem dala olivový =)

Eliza: No právě.. Dyť to balíčkované se nedá ani jíst, radši si připlatím a koupím kvalitní uzeniny než jíst ty jedy. I když ty jsou teď skoro všude, ale pokud člověk umí správně vybrat, tak se to nedá s "pytlíkama" ani srovnat.

no to bych si nechala líbit, hmm, bohužel se mi grilovaná zelenina ještě nepovedla tak aby byla ECHT :-)

balíček sýra, balíček šunky... koupit strouhaný sýr.. kam to spějem ;-(

hmmm, Lopenická, hned zitra si skočim do vomy :-p

Zatím si to moc nedovedu představit, jak to může chutnat. Jen předpokládám, že lidi Majolku® vynechávají z nějakého dietního důvodu, ale tady to skoro nahrazuje ten olej, takže kalorie více méně vyjdou nastejno. Jestli se mýlím, tak se omluvuju.. :-p

Ahoj, můžete mi poradit, kde sháníte nakládaný zelený pepř? Já ho někde viděla, ale už nevím kde, a sháním ho už hodně dlouho a nemůžu na něj natrefit, kukala sem třeba i po tesku, ale buď ho tam nemají nebo je v nějakém jiném oddělení. díky za tipy :)

Je moc dobrá, taky dělávám, ale bez kakaa mi to přide takové nedochucené..
A 15min pečení se mi zdá opravdu hodně, možná proto se Vám pak trhá
http://www.toprecepty.cz/recept/18936-slehackova-r...

ituska: možná se to nezdá, ale ona je hodně placatá, to dělá to, že tam není mouka. A přesto je supr :)

Jana: Já to dělala v nové troubě, plech byl skoro čtverec, klasický na celou šířku trouby. Nejsem delší dobu doma, tak nemůžu změřit.
A těsto díky tomu, že tam není mouka, tak nepopraská.
Snad jsem trochu pomohla :-)

Taky rozmrazuju ve studené/mírně vlažné vodě. Akorát mi k makrelám (i ostatním rybkám) dost nesedí to grilovací koření, strašně to přebíjí chuť rybky. Nejradši dělám jen s kořením na ryby s bylinkovým máslem.
Ale chutě jsou různé :-)
Jak dlouho se tak rozžhavuje ta deska?

Naposledy jste si prohlédli