Monika:
Možná málo vyšlehané, já to motala právě tak, aby byla horní strana ta, která je pečení tak nahoře.
Ta spodní byla taková škaredá, jak se to odlepí od toho papíru.
A ta barva - možná málo kakaa nebo jsem měla nějaké lepší. Už si nevzpomínám :)
Eliza: No právě.. Dyť to balíčkované se nedá ani jíst, radši si připlatím a koupím kvalitní uzeniny než jíst ty jedy. I když ty jsou teď skoro všude, ale pokud člověk umí správně vybrat, tak se to nedá s "pytlíkama" ani srovnat.
Zatím si to moc nedovedu představit, jak to může chutnat. Jen předpokládám, že lidi Majolku® vynechávají z nějakého dietního důvodu, ale tady to skoro nahrazuje ten olej, takže kalorie více méně vyjdou nastejno. Jestli se mýlím, tak se omluvuju..
Ahoj, můžete mi poradit, kde sháníte nakládaný zelený pepř? Já ho někde viděla, ale už nevím kde, a sháním ho už hodně dlouho a nemůžu na něj natrefit, kukala sem třeba i po tesku, ale buď ho tam nemají nebo je v nějakém jiném oddělení. díky za tipy :)
Jana: Já to dělala v nové troubě, plech byl skoro čtverec, klasický na celou šířku trouby. Nejsem delší dobu doma, tak nemůžu změřit.
A těsto díky tomu, že tam není mouka, tak nepopraská.
Snad jsem trochu pomohla
Taky rozmrazuju ve studené/mírně vlažné vodě. Akorát mi k makrelám (i ostatním rybkám) dost nesedí to grilovací koření, strašně to přebíjí chuť rybky. Nejradši dělám jen s kořením na ryby s bylinkovým máslem.
Ale chutě jsou různé
Jak dlouho se tak rozžhavuje ta deska?
Možná málo vyšlehané, já to motala právě tak, aby byla horní strana ta, která je pečení tak nahoře.
Ta spodní byla taková škaredá, jak se to odlepí od toho papíru.
A ta barva - možná málo kakaa nebo jsem měla nějaké lepší. Už si nevzpomínám :)
Ať chutná :)
A 15min pečení se mi zdá opravdu hodně, možná proto se Vám pak trhá
http://www.toprecepty.cz/recept/18936-slehackova-r...
A těsto díky tomu, že tam není mouka, tak nepopraská.
Snad jsem trochu pomohla
Ale chutě jsou různé
Jak dlouho se tak rozžhavuje ta deska?
1 2 3 4 Další