Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Makrela pečená na mramorové desce

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

4. 9. 2011 14:34

Suroviny

Porce: 3 porce

Nutriční hodnoty

Energie127 kJ / 30 kcal
Bílkoviny1,50 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7,50 g
Sůl18,00 g
Sacharidy6,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

zdeněk

16. 10. 2015 17:04

máslo asi až na grilu:-S

Lojza

14. 10. 2013 17:04

cérečko...pěkné, jen to na fotce neni mramor ale žula. Jinak se grilování na tom či onom neliší....dobrou chuť

mysulka

5. 9. 2011 19:38

:-p:yes: to je krása:-p:-K

Dana61

5. 9. 2011 10:52

Ivulinko, také používám grilovací koření na rybky - nám to moc chutná :-D:yes: ale mramorovou destičku také ještě nemám, tak je holt zatím šoupám jen tak nad rožhavený rošt - tedy v tom perfektním udělátku na rybky - perfektně se s tím otáčejí, tedy pokud potřebují otočku:-D

teodorka

4. 9. 2011 21:02

Taky rozmrazuju ve studené/mírně vlažné vodě. Akorát mi k makrelám (i ostatním rybkám) dost nesedí to grilovací koření, strašně to přebíjí chuť rybky. Nejradši dělám jen s kořením na ryby s bylinkovým máslem.
Ale chutě jsou různé :-)
Jak dlouho se tak rozžhavuje ta deska?

zizala

4. 9. 2011 20:34

Ryby rozmražuju raději ponořením do studené vody, trvá to sice déle, ale je to bezpečnější ;-)
Mramorovou desku nemám, ale moc se mi líbí:yes:

varilamyskakasicku

4. 9. 2011 19:50

Ivulko, vábné papání:-K:yes:

Simona Skolakova

4. 9. 2011 19:44

Ivuli,tak to vypadá móóc dobře:-p:-p+1:yes:

pipre

4. 9. 2011 17:55

Ivuli, opět výborný recept od tebe:yes:+8

srettka

4. 9. 2011 16:58

jooj,to je ale rybí parádička:-p:yes::yes:

Colombo65

4. 9. 2011 16:23

Nádhera mramorová;-);-);-):-K

magdalenka

4. 9. 2011 15:10

Ivuli, neskutočná krása! :yes:

ivulinka

4. 9. 2011 14:50

rebeka: ty lichotnice, opět. Filet to je, ale kosti jsem nechala, at si je každý vytahá až na talíři.
Díky:-K

rebeka

4. 9. 2011 14:48

v podstatě je to filet z makrely, nepletu-li se,;-)
v čem se ovšem zaručeně nepletu je, že je to naprostá dokonalost made in Ivulinka:-K:-K:-K jako vždy;-):-*

Klariska

4. 9. 2011 14:47

Makrelu jsem nikdy nepekla, ale vypadá vážně skvělě :yes::-K.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mramorova deska na gril mramorová deska na grilování mramorová deska pečená makrela na grilu naložení makrel naložení makrely jak naložit makrely na gril naložení makrel na grilování jak naložit makrelu grilovací mramorová deska mramorové desky na grilování mramorový gril grilování makrel jak nejlépe naložit makrely na grilování mramorové desky na gril gril s mramorovou deskou makrela mramorové desky mramorove grily makrela na ohni

Suroviny: makrela, koření grilovací, máslo, olej

TopRecepty.cz

Makrela pečená na mramorové desce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Yn9