Zrovna dneska jsem je poprvé viděla u nás v marketu, tak jsem je koupila, ale nevím, co s nimi,víno pod maso nemám ráda, ještě zkusím něco najít.www.toprecepty.cz
Pajaja: Já si ji dělám ob den,pro mléko si chodím do kravína a hned se do ní pustím. Dělám ji z kulatozrnné rýže, tak ze 100g, propláchnu a hodím do teplé vody, aby byla tak 1 cm nad a chvilku povařím, až se voda vsákne, 2x promíchnu a zaliju ji 3/4l mléka (trochu si odliju na rozdělání pudinku) a pomalu vařím v silnostěnném hrnci, sem tam zamíchám. až to začne bublat, přiliju rozmíchaný čokoládový pudink zamíchám a nechám 2min. probublat a je hotovo do půl hodiny. možno dát jakýkoliv pudink.vlastaszokeova
Dělám taky tyto kuličky z odpalovaného těsta, ale nerozkrajuji je, ale špičkou na zdobícím sáčku vstříknu dovnitř. Dobře se to jí, nic nevytéká. Plním tak i žloutkovým krémem.vlastaszokeova
jajiti: Majolku® si můžete udělat sama. 100ml mléka, 200ml oleje (já dávám slunečnicový ), 1 lžičku hořčice, trochu soli, vše dáme do vyšší sklenice a ponorným mixérem 25 vteřin mixujeme a je hotovo !!!Vlasta szokeova
jajiti:Majolku si uděláš za 25 vteřin. 100ml mléka. 200ml slunečnicového oleje, 1 lžičku hořčice, trošku soli, vše se dá dohromady a tyčovým mixérem 25 vteřin umixujem a je hotovo !!!
Loni jsem dělala ze zelených, červených a žlutých,každou barvu zvlášť, ale jsem diabetička, tak jsem dávala želírovací cukr pro diabetiky,přidávám si ji do bílého jogurtu s vločkami k snídani, je vynikající !!!
Dělám ho každý rok a v lednici vydrží klidně i 2 roky. Dávám ho všude,do vařených jídel až na konec,ale tuhle jsem ho dala i do sýrové pomazánky, nebo si ho namažu jen tak na chleba, je tam olej, tak nemusím ani podmazávat, je to bašta !!!
1 2 Další