Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šlehačkové kuličky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 11. 2014 18:32

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 428 kJ / 1 775 kcal
Bílkoviny51,97 g
Tuky123,24 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 580 mg
Sůl1,29 g
Sacharidy112,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžete plnit i slanou česnekovou, šunkovou pomazánkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

mika59

18. 11. 2014 11:49

casino:souhlasím:-K

casino

18. 11. 2014 11:45

Dajda:
Může být, ale s Omegou (sádlem) mají korpusy křehčí kůrku:-)

Dajda

18. 11. 2014 07:25

Já bych do odpalovaného těsta dala raději máslo nebo Heru než Omegu.;-)

vlastaszokeova

16. 11. 2014 22:34

mika59:Já jsem si zvykla to tam stříkat tou rovnou špičkou a v ruce cítím, jak je to plné.Ale díky za odkaz !!!http:// vlastaszokeova

mika59

15. 11. 2014 22:04

vlastaszokeova/já:-)) se přiznám že ty na fotce jsou stříkané špičkou,ale ty další jsem rozkrojila,přišlo mi to,že tam te šlehačky víc vejde.

vlastaszokeova

15. 11. 2014 21:45

Dělám taky tyto kuličky z odpalovaného těsta, ale nerozkrajuji je, ale špičkou na zdobícím sáčku vstříknu dovnitř. Dobře se to jí, nic nevytéká. Plním tak i žloutkovým krémem.vlastaszokeova

tejaja

14. 11. 2014 07:37

mika59: U nás dostať v cukrárňach bežne veterníčky plnené nielen krémom, ale aj čistou šľahačkou, príp. oboma. Ale vždy sú to veterníčky.;-)

mika59

13. 11. 2014 22:42

Ale z větrníčkama to má společného,jen ten korpus.tady ty jsou jen se šlehačkou

casino

13. 11. 2014 22:34

No, napřed mi přišlo, že je to jakýsi pokus (podle obrázků dost nepodařený) o profiteroly. Pak čtu, že korpusy jsou rozkrojené...
Nu což, větrníčkům se dá do vínku jiný název a na světě je "nový" recept:-//

mika59

13. 11. 2014 22:08

není třeba je to těsto bez cukru:-))

smonic

13. 11. 2014 21:09

Není do těsta potřeba dávat cukr? :-) Vypadají hezky :-K

zizala

13. 11. 2014 19:49

To je normální odpalované těsto :-))

mika59

13. 11. 2014 19:09

Dnes jsem je dělala a mouku jsem teda provařila,míchala jsem to chvilku,netrvá to dlouho a hned se to začalo oddělovat ode dna.Dělala jsem to poprvé a šlo to dobře.:-8

spagetka

13. 11. 2014 18:58

Mám dotaz ohledně spaření mouky v tvém receptu. Já spařuju kvůli jaterní dietě mouku tak, že dám mouku do kastrůlku, položím na větší kastrol s vřelou vodou a asi 6 minut propařím. Ty tu píšeš, že rozpustíš tuk ve vodě a propaříš mouku, myslíš v tom tuku a té vodě? Pak ale nejde o spaření, ale prováření a hlavně, musí se to míchat, jinak je nebezpečí spálení a je z toho neforemná koule. Vysvětli, prosím, děkuji.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: šlehačkové koule kuličky z odpalovaného těsta šlehačkové koule recept recept na šlehačkové koule šlehačkové kuličky z odpalovaného těsta koule se šlehačkou kuličky se šlehačkou koule z odpalovaného těsta odpalované kuličky šlehačkový koule šlehačková koule odpalovane kulicky plnene kremem šlehackove recepty recept šlehačkové koule odpalované koule odpalované těsto kuličky šlehačková dieta kuličky z odpalovaného těsta s krémem cukroví šlehačkové kuličky kuličky z odpalovaného těsta se šlehačkou

Suroviny: voda, tuk 100%, mouka hladká, vejce, sůl, šlehačka, ztužovač

TopRecepty.cz

Šlehačkové kuličky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wz2g