Caro
Caro je instantní obilninový nápoj. Je v něm rozpustná směs kávovin ve složení ječmen, slad z ječmene, čekanka a žito. Může obsahovat stopy mléka. Při přípravě se zalijí 2 g směsi 150 ml mléka. Tento nápoj je oblíbený pro snadnou přípravu.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Caro je instantní obilninový nápoj. Je v něm rozpustná směs kávovin ve složení ječmen, slad z ječmene, čekanka a žito. Může obsahovat stopy mléka. Při přípravě se zalijí 2 g směsi 150 ml mléka. Tento nápoj je oblíbený pro snadnou přípravu.
Nákyp je sladký druh pokrmu, který připravujeme z předem uvařené rýže nebo jiných obilovin, z másla… Číst dál
Nashi je japonská (čínská) hruška s pevnými plody, podobajícími se nejčastěji jablku. Slupka má… Číst dál
Nátěstek (také zákvasek nebo matka) je chlebový kvas zahuštěný moukou do hustoty tuhého těsta. Bývá… Číst dál
Nektarinka patří k nejoblíbenějšímu letnímu ovoci. Plody mají hladkou a lesklou slupku, která je na… Číst dál
Noky mají spoustu variací a v různých úpravách se vaří v mnoha kuchyních.Většinou se jedná o… Číst dál
Nori je populární jedlá japonská mořská řasa, slouží jako mimořádně bohatý zdroj bílkovin, vitamínů… Číst dál
Beefsteak je pokrm, který se připravuje výhradně ze střední části dobře vyzrálé hovězí svíčkové.… Číst dál
Bouillabaisse je francouzská polévka z místních ryb a mořských plodů. Musí obsahovat nejméně 3… Číst dál
Carpaccio je naložené hovězí maso, případně tuňák nebo losos. Maso je nakrájené na plátky silné… Číst dál
Catering je specifická služba, nejčastěji gastronomická, při které si zákazník objedná veškeré… Číst dál
Celestýnské nudle patří mezi tradiční rakouské zavářky do polévky a své příznivce si našly i v… Číst dál
Čočka jedlá je jednoletá rostlina dlouhého dne. U nás se moc nepěstuje, dováží se k nám hlavně z… Číst dál
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
Znáte hříšnou dobrotu zvanou griliáš? Vyzkoušejte jednoduchý návod na dokonalé spojení ořechů a karamelu
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem