Nutriční hodnoty (Polévka z pangase)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 4 946 kJ / 1 182 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,75 g |
| Tuky | 100,25 g |
| – nasycené | 57,93 g |
| – nenasycené | 41,28 g |
| –– mononenasycené | 34,87 g |
| –– polynenasycené | 6,41 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 11,10 g |
| Cholesterol | 380 mg |
| Sodík | 360 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 13,70 g |
| – cukry | 8,75 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 2 2 polévkové lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 250 g 250 g pangasia | Pangas filet | 250 g |
| 150 g 150 g mrkve strouhané najemno | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 150 g 150 g celeru nastrouhaného najemno | Celer bulva čerstvá | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 1 kostka 1 kostka drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | |
| voda | Voda | |
| vegeta | Kořenící směs sypká | |
| rohlík | Rohlík pšeničný bílý | |
| máslo na osmažení (rohlíku) | Máslo kravské |