Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z pangase)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 946 kJ /
1 182 kcal
Bílkoviny50,70 g
– z toho živočišné bílkoviny46,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,75 g
Tuky100,25 g
– nasycené57,93 g
– nenasycené41,28 g
–– mononenasycené34,87 g
–– polynenasycené6,41 g
––– omega 30,68 g
Vláknina11,10 g
Cholesterol 380 mg
Sodík 360 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy13,70 g
– cukry8,75 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
2 2 polévkové lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
250 g 250 g pangasia Pangas filet 250 g
150 g 150 g mrkve strouhané najemno Mrkev čerstvá 150 g
150 g 150 g celeru nastrouhaného najemno Celer bulva čerstvá 150 g
sůl Sůl mořská
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
1 kostka 1 kostka drůbežího vývaru Vývar kuřecí
voda Voda
vegeta Kořenící směs sypká
rohlík Rohlík pšeničný bílý
máslo na osmažení (rohlíku) Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.