Nutriční hodnoty (Polévka z pangase)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 946 kJ / 1 182 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,75 g |
Tuky | 100,25 g |
– nasycené | 57,93 g |
– nenasycené | 41,28 g |
–– mononenasycené | 34,87 g |
–– polynenasycené | 6,41 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 11,10 g |
Cholesterol | 380 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 13,70 g |
– cukry | 8,75 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
2 2 polévkové lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
250 g 250 g pangasia | Pangas filet | 250 g |
150 g 150 g mrkve strouhané najemno | Mrkev čerstvá | 150 g |
150 g 150 g celeru nastrouhaného najemno | Celer bulva čerstvá | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
1 kostka 1 kostka drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | |
voda | Voda | |
vegeta | Kořenící směs sypká | |
rohlík | Rohlík pšeničný bílý | |
máslo na osmažení (rohlíku) | Máslo kravské |