Nutriční hodnoty (Kuře na porku se žampiony a hráškem, plněné hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 180 kJ / 521 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,60 g |
Tuky | 24,33 g |
– nasycené | 15,48 g |
– nenasycené | 7,92 g |
–– mononenasycené | 6,88 g |
–– polynenasycené | 1,04 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 28,33 g |
– cukry | 10,73 g |
––– laktóza | 1,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 celé kuře | Kuře | |
čerstvý porek | Pórek čerstvý | |
200 g 200 g čerstvých žampionu | Žampion čerstvý | 200 g |
150 g 150 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 150 g |
1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
grilovací koření na kuře (bez soli) | Grilovací koření | |
voda na podlití | Voda |