Nutriční hodnoty (Kuře na porku se žampiony a hráškem, plněné hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 180 kJ / 521 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,60 g |
| Tuky | 24,33 g |
| – nasycené | 15,48 g |
| – nenasycené | 7,92 g |
| –– mononenasycené | 6,88 g |
| –– polynenasycené | 1,04 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 18,50 g |
| Cholesterol | 83 mg |
| Sodík | 1,16 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 28,33 g |
| – cukry | 10,73 g |
| ––– laktóza | 1,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 celé kuře | Kuře | |
| čerstvý porek | Pórek čerstvý | |
| 200 g 200 g čerstvých žampionu | Žampion čerstvý | 200 g |
| 150 g 150 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 150 g |
| 1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| grilovací koření na kuře (bez soli) | Grilovací koření | |
| voda na podlití | Voda |