Nutriční hodnoty (Dietní rucolový salát s mozzarellou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 668 kJ / 638 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,33 g |
| Tuky | 31,73 g |
| – nasycené | 20,28 g |
| – nenasycené | 9,84 g |
| –– mononenasycené | 8,21 g |
| –– polynenasycené | 1,63 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 14,67 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 613 mg |
| Sůl | 1,33 g |
| Sacharidy | 21,33 g |
| – cukry | 14,40 g |
| ––– laktóza | 6,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g mozzarelly (light) | Mozzarella kravská | 200 g |
| 200 g 200 g rukoly | Rukola čerstvá | 200 g |
| 200 g 200 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 200 g |
| 2 plátky 2 plátky celozrnného pečiva (slunečnicového nebo žitného) | Toast pšeničný celozrnný | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| ocet balsamico | Ocet balsamikový bílý |