Kamenický kuřecí mls

MamlajdaD Kuchařka: MamlajdaD

Drůbeží maso 2 názory

Suroviny

vykostěné maso z kuřecích stehen
sůl
kari koření
mletá červená paprika
libeček
petrželová nať
rajče
zelená paprika (lusk)
máslo
zelenina na ozdobu
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso osolíme, opaprikujeme, přidáme trochu kari koření, potřeme rozetřeným libečkem s petrželovou natí, obložíme paprikou nakrájenou na nudličky a rajčetem, pokrájeným na malé kousky.

  2. Pečeme na másle asi hodinu. Podle potřeby podléváme vodou. Příloha - brambory nebo hranolky. Zdobíme zeleninou dle vlastní fantazie.

Poznámka

Neměla jsem čerstvé bylinky, použila jsem sušené, podlila jsem půl deckou vody a první polovinu času jsem pekla zaklopené pokličkou. Zelenina pustila vody hodně, příště podlévat nebudu. Zdobení na talíři jsem odbyla, měla jsem už velký hlad. Je to dobré, kuřecí mso nemá tu svojí fádní chuť.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 442 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kamenický kuřecí mls

Zapomněl/a jsem heslo