Kamenický kuřecí mls

Suroviny

vykostěné maso z kuřecích stehen
sůl
kari koření
mletá červená paprika
libeček
petrželová nať
rajče
zelená paprika (lusk)
máslo
zelenina na ozdobu

Postup přípravy receptu

  1. Maso osolíme, opaprikujeme, přidáme trochu kari koření, potřeme rozetřeným libečkem s petrželovou natí, obložíme paprikou nakrájenou na nudličky a rajčetem, pokrájeným na malé kousky.

  2. Pečeme na másle asi hodinu. Podle potřeby podléváme vodou. Příloha - brambory nebo hranolky. Zdobíme zeleninou dle vlastní fantazie.

Poznámka od kuchařky

Neměla jsem čerstvé bylinky, použila jsem sušené, podlila jsem půl dcl vody a první polovinu času jsem pekla zaklopené pokličkou. Zelenina pustila vody hodně, příště podlévat nebudu. Zdobení na talíři jsem odbyla, měla jsem už velký hlad. Je to dobré, kuřecí maso nemá tu svojí fádní chuť.

Komentáře k receptu Kamenický kuřecí mls