Nutriční hodnoty (Ježci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 385 kJ / 5 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,50 g |
Tuky | 241,12 g |
– nasycené | 146,34 g |
– nenasycené | 86,36 g |
–– mononenasycené | 75,80 g |
–– polynenasycené | 10,56 g |
––– omega 3 | 1,15 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 492 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 768,60 g |
– cukry | 537,60 g |
––– laktóza | 21,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 dkg 30 dkg práškového cukru | Cukr bílý | 300 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
5 dkg 5 dkg másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 dcl 2 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
30 dkg 30 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
2 dcl 2 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
20 dkg 20 dkg másla | Máslo kravské | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
20 dkg 20 dkg krystalového cukru | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |