Nutriční hodnoty (Moučník Figaro)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 23 626 kJ / 5 647 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,62 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 64,80 g |
| Tuky | 275,27 g |
| – nasycené | 54,96 g |
| – nenasycené | 193,12 g |
| –– mononenasycené | 88,52 g |
| –– polynenasycené | 104,59 g |
| ––– omega 3 | 13,69 g |
| Vláknina | 40,70 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 690 mg |
| Sůl | 1,87 g |
| Sacharidy | 664,15 g |
| – cukry | 404,05 g |
| ––– laktóza | 1,47 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 300 g |
| 220 g 220 g Hery | Margarín | 220 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 400-500 g 400-500 g jemně nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 450 g |
| 150 g 150 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 150 g |
| 4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
| čokoládová poleva | Čokoládová poleva | |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce horkého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |