Nutriční hodnoty (Budvar játra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 394 kJ / 1 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,03 g |
Tuky | 130,58 g |
– nasycené | 58,83 g |
– nenasycené | 63,87 g |
–– mononenasycené | 53,21 g |
–– polynenasycené | 10,66 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 2,57 g |
Sodík | 2,38 g |
Sůl | 5,90 g |
Sacharidy | 44,23 g |
– cukry | 17,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
100-150 g 100-150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 125 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 větší rajčata nebo přiměřené množství cherry rajčátek | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 2 opravdu plné lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
plná lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
1,5 dcl 1,5 dcl piva | Pivo světlé 10ᵒ | 150 ml |