Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Budvar játra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 394 kJ /
1 767 kcal
Bílkoviny93,41 g
– z toho živočišné bílkoviny88,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,03 g
Tuky130,58 g
– nasycené58,83 g
– nenasycené63,87 g
–– mononenasycené53,21 g
–– polynenasycené10,66 g
––– omega 30,13 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 2,57 g
Sodík 2,38 g
Sůl5,90 g
Sacharidy44,23 g
– cukry17,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
100-150 g 100-150 g anglické slaniny Anglická slanina 125 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 větší rajčata nebo přiměřené množství cherry rajčátek Rajče červené čerstvé 120 g
2 2 opravdu plné lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
plná lžíce lžíce sádla Sádlo vepřové
1,5 dcl 1,5 dcl piva Pivo světlé 10ᵒ 150 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.