Nutriční hodnoty (Vylepšený rajčatový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 033 kJ / 1 203 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,30 g |
Tuky | 69,50 g |
– nasycené | 35,17 g |
– nenasycené | 28,54 g |
–– mononenasycené | 19,36 g |
–– polynenasycené | 9,19 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 11,88 g |
Cholesterol | 728 mg |
Sodík | 3,12 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 72,52 g |
– cukry | 63,22 g |
––– laktóza | 10,07 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 rajčat | Rajče červené čerstvé | 480 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g salámu Gothaj | Měkký salám | 100 g |
100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
50 g 50 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
Majolka | Majonéza | |
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská |