Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaječné kari)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 830 kJ /
676 kcal
Bílkoviny42,44 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,72 g
Tuky31,58 g
– nasycené7,56 g
– nenasycené14,78 g
–– mononenasycené11,39 g
–– polynenasycené3,39 g
––– omega 30,13 g
Vláknina11,06 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 703 mg
Sůl1,54 g
Sacharidy51,85 g
– cukry24,41 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce uvařené natvrdo Vejce slepičí 280 g
1 1 cibuli Cibule čerstvá 70 g
1 - 2 stroužky 1 - 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
2 lžíce 2 lžíce kečupu nebo rajčatového protlaku Kečup sladký 30 ml
sůl Sůl mořská
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
voda na podlití podle potřeby Voda
2 lžíce 2 lžíce jemně posekané pažitky Pažitka čerstvá 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.