Nutriční hodnoty (Vaječné kari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 830 kJ / 676 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,72 g |
Tuky | 31,58 g |
– nasycené | 7,56 g |
– nenasycené | 14,78 g |
–– mononenasycené | 11,39 g |
–– polynenasycené | 3,39 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 11,06 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 703 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 51,85 g |
– cukry | 24,41 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce uvařené natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
1 - 2 stroužky 1 - 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
2 lžíce 2 lžíce kečupu nebo rajčatového protlaku | Kečup sladký | 30 ml |
sůl | Sůl mořská | |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
voda na podlití podle potřeby | Voda | |
2 lžíce 2 lžíce jemně posekané pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |