Nutriční hodnoty (Ledvinky na pórku s paprikou, brokolicí a chilli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 213 kJ / 290 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,46 g |
| Tuky | 15,84 g |
| – nasycené | 7,16 g |
| – nenasycené | 8,52 g |
| –– mononenasycené | 2,17 g |
| –– polynenasycené | 6,35 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 10,53 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 872 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 16,30 g |
| – cukry | 10,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3-4 kusy 3-4 kusy ledvinek | Ledviny vepřové | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| tak 1/4 tak 1/4 brokolice | Brokolice čerstvá | 125 g |
| 1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| chilli (jak kdo chce ostré) | Chilli paprička sušená | |
| kmín | Kmín | |
| 100 g 100 g Gothajského salámu | Měkký salám | 100 g |
| Solamyl | Bramborový škrob | |
| sůl | Sůl mořská |