Nutriční hodnoty (Kovářské kotlety 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 657 kJ / 1 591 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 71,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,90 g |
| Tuky | 115,84 g |
| – nasycené | 71,28 g |
| – nenasycené | 41,23 g |
| –– mononenasycené | 35,14 g |
| –– polynenasycené | 6,09 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 380 mg |
| Sodík | 3,09 g |
| Sůl | 7,70 g |
| Sacharidy | 56,00 g |
| – cukry | 45,50 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
| 4 4 kotlety | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 300 g 300 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 300 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 200 ml 200 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 200 ml |
| olej | Olej řepkový |