Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brutzel-Svejk Pasta s krevetami se zeleninovým Relisch)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 504 kJ /
1 077 kcal
Bílkoviny56,16 g
– z toho živočišné bílkoviny56,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky90,10 g
– nasycené57,10 g
– nenasycené30,50 g
–– mononenasycené27,80 g
–– polynenasycené2,70 g
––– omega 30,69 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 626 mg
Sodík 632 mg
Sůl1,70 g
Sacharidy10,24 g
– cukry8,24 g
––– laktóza8,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
těstoviny (špagety, nudle) Těstoviny pšeničné
250 g 250 g krevet Krevety loupané 250 g
hlavička česneku (jednostroužkový) Česnek čerstvý
1 1 středně velká šalotka Šalotka čerstvá
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
mražená zelenina (hrášek, mrkev, brokolice,květák apod.) cca 300 g Mrkev mražená
pepř hrubé mletý Pepř černý
sůl Sůl mořská
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.