Nutriční hodnoty (Brutzel-Svejk Pasta s krevetami se zeleninovým Relisch)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 504 kJ / 1 077 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 90,10 g |
– nasycené | 57,10 g |
– nenasycené | 30,50 g |
–– mononenasycené | 27,80 g |
–– polynenasycené | 2,70 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 626 mg |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 10,24 g |
– cukry | 8,24 g |
––– laktóza | 8,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
těstoviny (špagety, nudle) | Těstoviny pšeničné | |
250 g 250 g krevet | Krevety loupané | 250 g |
hlavička česneku (jednostroužkový) | Česnek čerstvý | |
1 1 středně velká šalotka | Šalotka čerstvá | |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
mražená zelenina (hrášek, mrkev, brokolice,květák apod.) cca 300 g | Mrkev mražená | |
pepř hrubé mletý | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% |