Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špagety 5

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 2. 2008 20:57

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 745 kJ / 2 807 kcal
Bílkoviny61,09 g
Tuky127,43 g
Vláknina43,71 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,44 g
Sůl3,04 g
Sacharidy332,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

K pití doporučuji víno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Martina

29. 7. 2009 12:08

Nepsala tu někde Paprika, že to kvanta omáček na špagety Ti navařila do foroty, abys měl co k jídlu?
Tak nějak tomu nerozumím, ale nazvala bych to spíš honbou za bodama v soutěži, protože to byste nezvládli sníst ani do konce prázdnin, co denně navaříte... samý špagety, tousty, buřty s cibulí... no nic, já naštěstí nesoutěžím, tak mi to vlastně může být jedno...

Paprika Paprika

28. 7. 2009 08:53

Reaguji na merylas a ješte jednou vysvětlím - pod Paprikou se 14 dní přihlašuje její muž (tedy já - Tonda)a občas sem i něco vložím, protože Paprika je i s klukama a svojí matkou na dovolené (už se jí povedlo zničit gumu u auta,její matka jí ztratila brýle - já bych tam být nemohl).A protože mám prázdnou plotnu a velký hlad, do rachoty jdu až ve čtvrtek,tak se chodím na tento web ispirovat co vařit či co zkusit udělat jinak.Jelikož mé povolání má dost společného s technologickými postupy, tak musím občas souhlasit s reagcemi,že pojmy jako trochu vody,špetka soli,pečeme do zlatova jsou velice široké. Je fakt,že se zde nacházejí svěle technologicky vypracované receptury,podle který je radost vařit.Pro mě,chlapa který vaří pouze z nouze je takovýto recept rajská hudba.Jinak Vám všem přeji mnoho skvělých kuchařských zážiktů jak při vaření, tak při konzumaci vašich skvělých jídel.
Tonda - učedník od Papriky;-)

Merylas Merylas

28. 7. 2009 00:40

Tondo, měl by ses tady taky zaregistrovat, ať můžeš psát pod svým nickem;-) Nějak mě to mate, kdo vůbec píše:-))

Paprika Paprika

27. 7. 2009 13:51

Svělá rychlovka,doporučuji ještě před konzumací celý pokrm posypat nadrobno nasekaným česnekem a pokrájenou bazalkou.
Rajčata jsem neloupal - kdo by se tím piplal - a musím přiznat,že to receptu vůbec neuškodilo.Pro gurmány doporučuji feferonku nejlépe čerstvou (nebo nakládanou) a vrazit ji tam pokrájenou i s jadérky.Možná ,že by dvě neškodily.Opět se všem omlouvám, ale petržel není můj šálek kávy a tak jsem ji nahradil bazalkou.Sos jsem dusil co nejméně, aby se zelenina co nejvíce přiblížovala svému stavu za syrova, a neztrácela svým vaření či dušením všechno to o co jí tepelnou úpravou připravíme.Čím méně se stojí u plotny o to déle si potom jídlo můžeme vychutnávat.
K tomuto vínu jsem degustoval víno červené Chateau Puyanché Bordeaux - Cótes de Francs 2005. Skvělá kombinace
Tonda - učedník od Papriky:-D:-)):-!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sos na špagety špagety s buřtem špagety c špagety postup špagety z buřtů špagety s buřty postup pri vareni spaget technologický postup jídla jednoduchý recept na špagety technologický postup jídel černé špagety spagety s buřtama postup na špagety jednoduche recepty spagety jednoduchý recept špagety sos na špagety recept jak se vařej špagety cerne spagety recept postup vareni spaget špagety-postup

Suroviny: těstoviny špagety, rajče, olej olivový, olivy černé, česnek, kapary, sůl, feferonka, petrželka

TopRecepty.cz

Špagety 5

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EKm