Nutriční hodnoty (Jahodové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 568 kJ / 3 960 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,40 g |
Tuky | 240,80 g |
– nasycené | 134,01 g |
– nenasycené | 87,92 g |
–– mononenasycené | 77,84 g |
–– polynenasycené | 10,08 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 18,32 g |
Cholesterol | 2,06 g |
Sodík | 656 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 368,12 g |
– cukry | 313,48 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
6 lžic 6 lžic cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
1 plechovka 1 plechovka jahodového kompotu (410g) | Jahody zavařené | |
1 1 jahodový pudinkový prášek | Puding v prášku | |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
4 lžíce 4 lžíce cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |