Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 568 kJ /
3 960 kcal
Bílkoviny70,88 g
– z toho živočišné bílkoviny53,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,40 g
Tuky240,80 g
– nasycené134,01 g
– nenasycené87,92 g
–– mononenasycené77,84 g
–– polynenasycené10,08 g
––– omega 30,77 g
Vláknina18,32 g
Cholesterol 2,06 g
Sodík 656 mg
Sůl1,58 g
Sacharidy368,12 g
– cukry313,48 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
6 lžic 6 lžic cukru moučka Cukr bílý 150 g
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 44 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 5 g
1 plechovka 1 plechovka jahodového kompotu (410g) Jahody zavařené
1 1 jahodový pudinkový prášek Puding v prášku
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
4 lžíce 4 lžíce cukru moučka Cukr bílý 100 g
100 g 100 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.