Nutriční hodnoty (Salát s krabem a krevetami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 4 232 kJ / 1 011 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 90,35 g |
| – nasycené | 12,07 g |
| – nenasycené | 74,72 g |
| –– mononenasycené | 47,96 g |
| –– polynenasycené | 26,76 g |
| ––– omega 3 | 0,71 g |
| Vláknina | 1,45 g |
| Cholesterol | 339 mg |
| Sodík | 840 mg |
| Sůl | 2,20 g |
| Sacharidy | 7,44 g |
| – cukry | 4,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g vyloupaných krevet | Krevety loupané | 200 g |
| 20 20 tyčinek Surimi | Surimi | |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| 2 2 okurka salátová | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| bílé zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 5 lžic 5 lžic nejlépe olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
| šťáva z jednoho citrónu | Citrón čerstvý | |
| lžíce lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 3 lžíce 3 lžíce majolky | Majonéza | 45 g |