Nutriční hodnoty (Hustá zeleninová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 771 kJ / 184 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 10,68 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g | 
| Tuky | 7,66 g | 
| – nasycené | 1,83 g | 
| – nenasycené | 3,52 g | 
| –– mononenasycené | 2,80 g | 
| –– polynenasycené | 0,72 g | 
| ––– omega 3 | 0,04 g | 
| Vláknina | 2,21 g | 
| Cholesterol | 259 mg | 
| Sodík | 106 mg | 
| Sůl | 0,21 g | 
| Sacharidy | 17,03 g | 
| – cukry | 1,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g | 
| 3-4 hrsti 3-4 hrsti mražené zeleniny (použila jsem směs hrášku, kukuřice, mrkve a zelených fazolek) | Mrkev mražená | |
| 1 hrst 1 hrst červené čočky | Čočka červená neloupaná | |
| 2 kostky 2 kostky zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 20 ml | 
| Závařka | Těstoviny pšeničné | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
| sůl | Sůl mořská | 
 
	