Nutriční hodnoty (Hustá zeleninová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 771 kJ / 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 7,66 g |
– nasycené | 1,83 g |
– nenasycené | 3,52 g |
–– mononenasycené | 2,80 g |
–– polynenasycené | 0,72 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 2,21 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 17,03 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
3-4 hrsti 3-4 hrsti mražené zeleniny (použila jsem směs hrášku, kukuřice, mrkve a zelených fazolek) | Mrkev mražená | |
1 hrst 1 hrst červené čočky | Čočka červená neloupaná | |
2 kostky 2 kostky zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 20 ml |
Závařka | Těstoviny pšeničné | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
sůl | Sůl mořská |