Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hustá zeleninová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie771 kJ /
184 kcal
Bílkoviny10,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky7,66 g
– nasycené1,83 g
– nenasycené3,52 g
–– mononenasycené2,80 g
–– polynenasycené0,72 g
––– omega 30,04 g
Vláknina2,21 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy17,03 g
– cukry1,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
3-4 hrsti 3-4 hrsti mražené zeleniny (použila jsem směs hrášku, kukuřice, mrkve a zelených fazolek) Mrkev mražená
1 hrst 1 hrst červené čočky Čočka červená neloupaná
2 kostky 2 kostky zeleninového vývaru Vývar zeleninový 20 ml
Závařka Těstoviny pšeničné
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.