Nutriční hodnoty (Boloňské filé k těstovinám)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 911 kJ / 935 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 184,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 180,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,81 g |
| Tuky | 6,02 g |
| – nasycené | 1,18 g |
| – nenasycené | 3,52 g |
| –– mononenasycené | 1,16 g |
| –– polynenasycené | 2,37 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 8,45 g |
| Cholesterol | 600 mg |
| Sodík | 707 mg |
| Sůl | 1,73 g |
| Sacharidy | 32,30 g |
| – cukry | 25,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg aljašské tresky | Treska filet | 1000 g |
| 1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat (400 g) | Dužina červeného rajčete čerstvá | 425 g |
| 1 sklenice 1 sklenice boloňské omáčky (350 g) | ||
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sušený česnek | Česnek sušený | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky Worcesterove omacky | Worcestrová omáčka | 2.5 ml |
| uvařené těstoviny | Těstoviny pšeničné |