Nutriční hodnoty (Nejlepší muffiny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 227 kJ / 3 400 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,20 g |
| Tuky | 161,56 g |
| – nasycené | 17,37 g |
| – nenasycené | 122,40 g |
| –– mononenasycené | 42,76 g |
| –– polynenasycené | 79,64 g |
| ––– omega 3 | 14,52 g |
| Vláknina | 27,50 g |
| Cholesterol | 530 mg |
| Sodík | 3,64 g |
| Sůl | 1,02 g |
| Sacharidy | 395,50 g |
| – cukry | 200,90 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
| 1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
| 50 g 50 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 50 g |
| 140 g 140 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 140 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |