Nutriční hodnoty (Bramborové šišky plněné párkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 25 510 kJ / 6 097 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 308,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 288,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 419,56 g |
| – nasycené | 242,57 g |
| – nenasycené | 173,29 g |
| –– mononenasycené | 69,73 g |
| –– polynenasycené | 103,56 g |
| ––– omega 3 | 1,03 g |
| Vláknina | 32,00 g |
| Cholesterol | 1,26 g |
| Sodík | 16,56 g |
| Sůl | 40,21 g |
| Sacharidy | 255,60 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vařených brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
| 1 lžíce 1 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| Tak 25 25 párků striptýzek. | Párek vepřový | 2000 g |